"KAO MONIKA BELUČI" Dragana Kosjerina snimkom iz Pariza napravila haos na društvenim mrežama, komentari samo pljušte! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

CRNA HALJINA KAO DOBITNA KOMBINACIJA

"KAO MONIKA BELUČI" Dragana Kosjerina snimkom iz Pariza napravila haos na društvenim mrežama, komentari samo pljušte! (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Dragana Kosjerina pleni lepotom, a gde god da se pojavi uvek je ful sređena, a sada je snimkom iz Pariza sve ostavila bez teksta.

Naime, Kosjerina je pokazala svojim pratiocima kako uživa na luksuznoj destinaciji, snimak koji je objavila naišao je na brojne pozitivne komentare, a mnogi su bili na račun njenog izgleda.

Lepa voditeljka je za šetnju gradom odabrala jednostavnu crnu haljinu pripijenu uz telosa dubokim dekolteom, stavila je naočare za sunce, a komentari su se nizali:

"Tako jednostavno, a prelepo", "blistaš", "najlepša voditeljka","kao Monika Beluči" samo su neki od komentara.

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen

Podsetimo, Dragana uživa u vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom. Njih dvoje su želeli da naprave svadbu 2020. godine, ali ih je situacija sa korona virusom omela.

Prirodno je da se ljudi interesuju. Ne krijem se, ali i ne zatrpavam medije detaljima iz privatnog života. Portali katkad nešto prenesu, na društvenim mrežama je sve dostupno, ali u tome nema ničeg lošeg - kazala nam je jednom prilikom Dragana Kosjerina, koja povremeno na Instagramu podeli pokoju sliku sa momkom, pa dodala:

- Intimu čuvam za sebe, a partnera na kog sam ponosna i sa kojim delim život, nemam razloga da krijem.

Lepa Brena, Sava Centar, Dragana Kosjerina
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:05

Dragana Kosjerina kao sirena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track