PRVI INTERVJU SA PREDSENIKOM VLADE IMAO SA SAMO 14 GODINA! Milomir Marić bez zadrške o poslovnim tajnama, prvim koracima i estradi
Foto: Printscreen

naučio da čita sa samo tri i po godine

PRVI INTERVJU SA PREDSENIKOM VLADE IMAO SA SAMO 14 GODINA! Milomir Marić bez zadrške o poslovnim tajnama, prvim koracima i estradi

Stars -

U novom izdanju emisije "Sceniranje", Ljiljana Stanišić razgovaraće sa kontroverznim novinarem i piscem, Milomirom Marićem, koji će prvi put za Kurir televiziju govoriti o detaljima iz svog poslovnog ali i privatnog života.

Milomir Marić
foto: Printscreen

Marić će govoriti o svom detinjstvu i tajnama uspeha za koje domaća javnost nije znala, te je otkrio da je naučio da čita sa gotovo tri i po godine.

- Naučio sam, imao sam neki dedin kofer, drveni, iz zarobljeništva. Bio je pun knjiga i ja sam ga po dvorištu stalno nosio sa sobom, čitao i čitao... Do dana današnjeg nisam prestao - nasmejao se Milomir.

00:23

Milomir Marić naučio da čita sa 3 i po godine

Poznat po britkom jeziku, iskrenosti i šarmu, oduvek je bio drugačiji od drugih. Mnogima je zbog toga bio trn u oku, ali uspesi koji su iza njega niko nije mogao da mu ospori.

Marić u Sceniranju otkriva da kada evocira uspomene, nekad ni njemu samom nije jasno kako je pojedine stvari uspeo da ostvari.

00:33

Milomir Marić prvi intervju imao sa 14 godina

- Ja sam sa predsednikom Vlade Srbije sa 13 - 14 godina pravio intervju za lokalne novine. Danas kada pogledam, ne mogu da verujem kako je taj ozbiljan čovek razgovarao sa nekim detetom. Ja sam njega kao ozbiljno pitao, on je kao ozbiljno odgovarao... - govori Marić.

Milomir Marić
foto: Printscreen

U novom izdanju Sceniranja otkriće sve o prvom pisanju, ambicijama i ciljevima ali i svemu što je postigao do dana danas. Bez zadrške će u svom stilu ogoliti dušu i govoriti o svemu što je domaću javnost godinama zanimalo.

Milomir Marić
foto: Printscreen

Kompletan intervju sa Milomirom Marićem pogledajte u emisiji Sceniranje, ekskluzivno na Kurir televiziji u nedelju 25. juna od 20 časova.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

59:02

USIJANJE 19.06.2021.MILOMIR MARIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track