GABRIJELA PEJČEV BILA LJUBAVNICA FINALISTE ZG, A SADA SE OGLASILA! Semir se posle vratio ženi, a pevačica otkrila šta misli
Foto: Petar Aleksić

priznanje

GABRIJELA PEJČEV BILA LJUBAVNICA FINALISTE ZG, A SADA SE OGLASILA! Semir se posle vratio ženi, a pevačica otkrila šta misli

Stars -

Finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pevač Semir Džanković zauzeo je treće mesto, a njegova supruga bila mu je velika podrška.

Ono što je mnogima ostalo u sećanju, je da je Semir upravo tu suprugu prevario sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, dok su oboje bili u jednom muzičkom takmičenju. Međutim, njegova žena rešila je da sačuva brak, pa su Semir i ona, očigledno, i dalje zajedno.

Semir Džanković
foto: Printscreen

Gabrijela se sada oglasila ovim povodom, ali nije želela mnogo da komentariše čitavu situaciju.

- Videla sam sve o čemu se piše. Stvarno nemam komentar na tu priču koja je bila pre skoro 10 godina. Ne pada mi na pamet da odgovaram ni na jedno pitanje vezano za to. Ne znam kako nekoga ne mrzi da se bavi time i kome je više to zanimljivo - rekla je Gabrijela i dodala:

- Živim jedan miran, spokojan i povučen život, radim, snimam pesmu. Nemam zaista nijedan komentar na priču koja se vrti već skoro 10 godina.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Semir i Gabrijela su zajedno bili u pomenutom rijalitiju, mnogi su prisutvovali njihovim burnim ljubavnim svađama koje su se nekada završavale i polivanjem vode, ali svima je bilo jasno da između njih i te kako nešto još uvek postoji.

Semir je nakon incidenta, i žestoke svađe sa Tamarom Đurić diskvalifikovan, nakon čega se povukao iz javnosti.Pevač se nije pojavljivao sve do sada, kada je postao jedan od favorita u takmičenju Zvezde Granda.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:29

OVO SE NIKADA NA ESTRADI NIJE DOGODILO! Gabrijela Pejčev jasno stala na stranu Milice Pavlović: Ne može NIKO da ti ubira plodove!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track