NIKOLINA U PROBLEMU NE MOŽE DA PRODA VILU! Pastorka ne da da proda kuću od 1.700.000 EVRA: Pokušavaju da se uguraju u moju svojinu
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

haos

NIKOLINA U PROBLEMU NE MOŽE DA PRODA VILU! Pastorka ne da da proda kuću od 1.700.000 EVRA: Pokušavaju da se uguraju u moju svojinu

Stars -

Nikolina Pišek ne može da proda nedovršenu vilu u Zagrebu zato što je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića podnela tužbu protiv voditeljke tražeći podelu imovine.

U septembru prošle godine objavljena je vest da je na prodaju stavljena velelepna kuća u zagrebačkom naselju Šestine, u kojoj su zajednički život planirali Nikolina, Vidoje i njihovo maloletno dete. Ali njegova smrt je to poremetila. Kako se moglo videti u oglasu, vila se vodila na ime Pišekove i ona je za nju tražila iznos od 1.700.0000 evra. U jednom momentu oglas je bio skinut sa sajta, pa se pretpostavljalo da je kuća prodata. Međutim, nije tako.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Dragan Kadić

Prema pisanju hrvatskih medija, problem je nastao zbog toga što je ćerka pokojnog Ristovića podnela tužbu protiv Nikoline u kojoj traži nasledstvo svog oca, pa je sud doneo privremenu odluku da voditeljka ne može da proda imovinu dok se ne reši ovaj spor. Na sajtu gde se nalazi oglas o prodaji pomenute kuće, kada se klikne na link o opširnijim informacijama, pojavi se dopis u kojem stoji:

- Zabeležba, spor, tužba 26. oktobra 2022. potvrda, obaveštenje o zaprimljenom elektronskom podnesku u pravnoj stvari između tužiteljke maloletne Ristović Matee i tuženih Ristović Nikoline i maloletne Ristović Une Sofije, koji se vodi pred Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu. Voditeljka je i sama nedavno pričala o tome da ima sudske sporove sa članovima porodice njenog pokojnog muža.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu - kratko je rekla voditeljka u aprilu ove godine i dodala:

- Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve skupa je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpla se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - rekla je Pišekova tada.

Nikolina Pišek, Viktor Ristović, Miša Grof
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Nedavno je Nikolina ponovo imala javni sukob i sa svekrom Vitorom Ristovićem, poznatijem kao Miša Grof, koji joj osporava pravo na nasledstvo imovine njegovog pokojnog sina, s kojim je ona bila u braku. Čak joj je i zapretio da će objaviti nekakav dnevnik u kom navodno piše s kim je varala Vidoja, a voditeljka mu je na to poručila da slobodno iznese sve u javnost.

- Ne biste verovali koliko me to ne dotiče. Neko vantelesno iskustvo, kao da se događa drugom. Jao, kad bi svi samo znali koliko ja još stvari imam da kažem... Sve u svoje vreme, ako do toga ikada dođe - kazala je ona za hrvatsko izdanje Storija pre nekoliko dana.

stars 27.06.2023., stars naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

Nikolina Pišek u donjem vešu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track