DANIJELA DIMITROVSKA BAŠ ZNA DA UŽIVA U ŽIVOTU! Manekenka otišla na luks destinaciju, a cena za dva noćenja u hotelu je PAPRENA
Foto: Printscreen

odnedavno je u vezi sa šest godina mlađim Jevremom Kosnićem

DANIJELA DIMITROVSKA BAŠ ZNA DA UŽIVA U ŽIVOTU! Manekenka otišla na luks destinaciju, a cena za dva noćenja u hotelu je PAPRENA

Stars -

Manekenka Danijela Dimtrovska odnedavno je u vezi sa šest godina mlađim Jevremom Kosnićem, bivšim sportistom.

Ona privatnost čuva daleko od očiju javnosti, a neretko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, pa je tako objavila fotografije sa poslednjeg putovanja.

Ona je rešila malo da odmori od poslovnih obaveza, pa je za odmor odabrala Grčku, Mikonos, a odsela je u hotelu gde za dve noći treba izdvojiti oko 1.000 evra.

Pozirala je u topu crne boje, njeno izvajano telo je bilo u prvom planu, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

Da podsetimo, od kako su ozvaničili vezu Jevrem i Danijela se ne odvajaju, a o njihovoj ljubavi govorile su i komšije manekenke.

- Viđamo je često u kraju jer se ovde uglavnom fotografiše. Mnogo je lepa i prirodna u uvek nasmejana. Ponekada sa prijateljima sedi u ovaj obližnji kafić i baš širi pozitivnu energiju. Nikada je nismo videli da je neraspoložena ili da viče. Baš je kulturna i fina. Šteta kakvu je ženu Ognjen izgubio. Ali, na svu sreću našla je lepog, mladog dečka - rekla je jedna starija gospođa iz kraja.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:31

Danijela Dimitrovska

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track