OVO JE SESTRA LEPE BRENE! Fara prva počela da peva, ali joj nije bilo SUĐENO! Evo kako danas izgleda - komentarima nema kraja FOTO
Foto: Ana Paunković

ne menja se

OVO JE SESTRA LEPE BRENE! Fara prva počela da peva, ali joj nije bilo SUĐENO! Evo kako danas izgleda - komentarima nema kraja FOTO

Stars -

Folk diva Lepa Brena odlučila je da da sebi nekoliko dana oduška pred napornu letnju sezonu koja je čeka i to u društvu rođene sestre Fare.

Pevačica objavljuje često fotografije sa članovima porodice, a kako njena rođena sestra ne želi preteranu medijsku pažnju, Faru javnost retko kada može videti.

Lepa Brena
foto: Printscreen Instagram

Ipak, Brena je sada odlučila da najlepše trenutke sa letovanja na Hrvatskom ostrvu Lopud podeli sa svojim pratiocima te otkrije kako provodi vreme sa sestrom.

Brena i Fara posetile su neke od znamenitosti popularnog ostrva, a potom otišle na ručak u jednom restoranu, gde su napravile fotografiju koju je pevačica odmah objavila na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, starija sestra Lepe Brene, Faketa retko se pojavljuje u medijima. Međutim, kako je pevačica jednom prilikom otkrila, ona je prva počela da peva. Zatim se u pesmu zaljubio i njen brat Faruk, a tek onda i ona sama.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

08:17

Lepa Brena i Senidah pomerile granice i priredile veče za pamćenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja