KASKADER JE POKRAO, A ONA BRŽE BOLJE POHRLILA DRUGOM U ZAGRLJAJ! Sofija Una Manić upecala perspektivnog momka, a evo o kome je REČ
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

nije joj dugo trebalo

KASKADER JE POKRAO, A ONA BRŽE BOLJE POHRLILA DRUGOM U ZAGRLJAJ! Sofija Una Manić upecala perspektivnog momka, a evo o kome je REČ

Rijaliti -

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga 6" Sofija Una Manić nedavno je započela vezu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, koja se neslavno završila, ali to lepu misicu nije omelo u potrazi za novim i boljim dečkom.

Nakon turbulentnog prekida, Sofija Una je ponovo zaljubljena i to u mladog perspektivnog novinara i muzičara Milana Popovića.

Da im u zaista u ljubavi cvetaju ruže, svedoči objava koja je osvanula na profilu Manićeve.

Sofija Una Manić
foto: Printscreen Instagram

Srećna i nasmejana pozirala je kraj Milana, a u opisu je navela " Volim te".

Podsetimo, Sofija Una Manić je nakon izlasla iz "Zadruge 6" uplovila u romansu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, ali je nakon samo nekoliko dana obelodanila da je došlo do prekida, a nedavno je u izjavi za Kurir, otkrila i šta je bio glavni razlog raskida.

Sofija Una Manić, Uroš Ćertić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

- Psihički me je maltretirao, pokrao i uzeo mi telefon ali i blokirao sve moje pratioce, naravno sve sam prijavila policiji - ispričala je Una u razgovoru za Kurir, kroz kakvu je agoniju prošla zbog kaskadera.

Kurir.rs

Bonus video:

00:50

Majke i Snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track