"KAD SE POJAVI U STRUMICI SA OVIM KOLIMA" Saša Popović dodelio ključeve pobednici Zvezda Granda, a onda joj dao OBEĆANJE
Foto: Printscreen

kad se pojaviš u Strumici sa ovim kolima

"KAD SE POJAVI U STRUMICI SA OVIM KOLIMA" Saša Popović dodelio ključeve pobednici Zvezda Granda, a onda joj dao OBEĆANJE

Stars -

Saša Popović dodelio je ključeve automobila "fiat TIPO" Slavici Angelovoj, pobednici Zvezda Granda za sezonu 2022/23.

Kreativni direktor Grand produkcije ključeve je dao u sklopu kompleksa koji sa partnerom zida na Bežanijskoj kosi, na kojoj i živi.

- Ih, kad se pojaviš u Strumici sa ovim kolima, pa svi znaju da si ga osvojila pobedom u Zvezdama Granda! - rekao je Popović, nakon što je devojka potvrdila da ima vozačku dozvolu.

- Ovo ti je da lakše stižeš kad budeš imala obaveze prema Grandu - kazao je Đorđe David.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

- Ponosan sam jer je pošteno pobedila, zasluženo je ovde i dobija ovaj lepi auto - kazao je Saša.

- Karijeru će graditi paralelno ovde i u Severnoj Makedoniji. Dobiće pesmu, spot, gostovaće u svim našim emisijama. Verujem da mnogo više šanse ima u S. Makedoniji, jer je prva njihova pobednica. Verujem da će najveći uticaj i popularnost imati u S. Makedoniji, ali naravno da ćemo se truditi da je guramo i ovde, u BiH, Crnoj Gori... - kazao je Saša.

Podsetimo, Slavica dolazi iz Severne Makedonije, iz Strumice, studira medicinu, a u finalnoj noći osvojila je 88.367 glasova. Bila je u timu Đorđa Davida.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:25

SMEH, ZABAVA I ŠOK MOMENTI U EMISIJI dIVAN SHOW! Zvezde granda otkrile pravu istinu o odnosima među takmičarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja