ŽENA GA VARALA SA DRUGOM, RAZVEO SE, PA NESTAO?! Komšije progovorile o bivšoj zvezdi Granda Darku Filipoviću: Nema ga POLA GODINE!
Foto: Printscreen/Instagram

stars

ŽENA GA VARALA SA DRUGOM, RAZVEO SE, PA NESTAO?! Komšije progovorile o bivšoj zvezdi Granda Darku Filipoviću: Nema ga POLA GODINE!

Stars -

Pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine, a ta vest puni novinske stupce. Ovo je bio povod da ekipa Kurir televizije poseti njegov kraj i od njegovih komšija sazna nove detalje o bivšoj zvezdi Granda koja u poslednje vreme nije previše medijski prisutna.

Prema tvrdnjama pevača do razvoda sa suprugom je došlo jer ga je ona varala sa drugom. Komšije nisu htele pred kameru, ali su rekle da ne viđaju pevača od kada je njegova žena pre pola godine sa detetom napustila porodični dom.

02:22

ŽENA GA VARALA SA DRUGOM, RAZVEO SE, PA NESTAO?! Komšije o bivšoj zvezdi Granda Darku Filipoviću: Nema ga već POLA GODINE!

Kažu da vreme uglavnom provodi u svom stanu u Grčkoj, a u Beograd dolazi tek povremeno iz poslovnih razloga.

U ovom kraju žive i njegove kolege, Milan Dinčić Dinča, Sale Tropiko, Nemanja Stevanović, ali i Pavle Dejanić kojeg je ekipa Kurira srela dok je šetao sina.

- Darko je divan komšija i divan kolega, ali moram da priznam da ga jako dugo nisam video, jedno pet šest meseci. Sve najlepše mogu o njemu da kažem, a i radili smo zajedno - rekao je Pavle.

Bonus video:

02:55

NE VOLIM MUZIKU, TO RADIM ZBOG PARA Princ od Vranje dao brutalno iskren odgovor Goci Tržan! Uporedio se sa Tošetom Proeskim?!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track