"NE VOLIM MUZIKU, TO RADIM ZBOG PARA" Princ od Vranje dao brutalno iskren odgovor Goci Tržan! Uporedio se sa Tošetom Proeskim?!
Foto: Kurir TV

stARS

"NE VOLIM MUZIKU, TO RADIM ZBOG PARA" Princ od Vranje dao brutalno iskren odgovor Goci Tržan! Uporedio se sa Tošetom Proeskim?!

Stars -

Pevačica Goca Tržan i njen kolega Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje snimili su duet "Mirno" i tim povodom napravili unakrsni intervju gde jedno drugom postavljaju pitanja.

puls
foto: Kurir televizija

Goca je najpre konstatovala da će se njihov duet svideti ljudima koji vole muziku, kao i da im se glasovi dobro slažu.

- Bolje od "Hiljadu i dvesta milja" - rekao je samouvereno Princ, aludirajući na hit koji je Goca svojevremeno snimila sa jednim od najboljih vokala sa ovih prostroa, Tošetom Proeskim.

- Volim tvoju južnjačku skromnost - rekla je Goca u šaljivom tonu, a potom mu postavila prvo pitanje:

- Da li ti voliš muziku? - pitala je Goca.

02:55

NE VOLIM MUZIKU, TO RADIM ZBOG PARA Princ od Vranje dao brutalno iskren odgovor Goci Tržan! Uporedio se sa Tošetom Proeskim?!

- Ne! Muziku nikad ne slušam i na bavim se time. Ovde sam zbog slave i para! - odgovorio je Stefan kroz smeh, a potom uzvratio sličnim pitanjem:

- Zašto si ti ušla u muziku?

- Zato što sam zamalo postala glumica i bilo mi je važno da budem na daskama koje život znače. Kad na kraju nisam upisala Fakultet dramskih umetnosti rekla sam svojim roditeljima da ću biti na daskama koje život znače makar ih čistila za nekim. Volim muziku zato što je to način izražavanja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track