"JA NEĆU DA SE POTPIŠEM, NEKE STVARI SE PROSTO NE RADE!" Emina Jahović progovorila o koleginici sa kojom je imala VELIKI PROBLEM
Foto: Printscreen

stars

"JA NEĆU DA SE POTPIŠEM, NEKE STVARI SE PROSTO NE RADE!" Emina Jahović progovorila o koleginici sa kojom je imala VELIKI PROBLEM

Stars -

Emina Jahović progovorila je iskreno o privatnom životu, poslovnim planovima ali i kakve je poteškoće imala u saradnji sa jednom koleginicom.

- Dobro se osečam, snažno stojim sa dve noge na zemlju. Takoreći, žena koja može da izdrži dosta toga - bila je samouverena pevačica, a najavila svoj novi singl:

puls
foto: Kurir Televizija

- Izlazi mi singl 19. jula,! To je nešto što sam radila za jednim velikim, svetski priznatim Di Džejem. Uradila sam jednu od najlepših pesmama u svojoj karijeri. Brza je i energična, a opet emotivna.

Kaže da je lakše sarađivati sa ljudima u svetu nego kod nas.

- Mislim da je sa ljudima u svetu lakše sarađivati. Ja sam super za saradnju, jedino što sam perfekcionista. Kad ja pišem, onda volim mnogo da se mešam - kaže pevačica i otkriva sa kojom je koleginicom imala najveći problem u saradnji.

02:18

JA NEĆU DA SE POTPIŠEM, NEKE STVARI SE PROSTO NE RADE! Emina Jahović progovorila o koleginici sa kojom je imala VELIKI PROBLEM

- To se desilo sa Lenom Kovačević, za pesmu "Kafe, kafe", pošto je ona htela da promeni ceo tekst. Neke stvari prosto ne idu. Ona je mislila da je tekst preoštar za nju. Ja sam onda rekla neka pišu, ali ja ne mogu tu da se potpišem. Darko ju je ipak naterao i ona je otpevala taj tekst i pesma je postala veliki hit. Tako da ponekad ipak treba da poslušate autora.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track