ZAVIRITE U DOM FILIPA CARA! Bivši zadrugar pokazao porodičnu idilu, a evo kako se Aleksandra igra sa njegovim sestrićem!
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

spremni za ulogu roditelja

ZAVIRITE U DOM FILIPA CARA! Bivši zadrugar pokazao porodičnu idilu, a evo kako se Aleksandra igra sa njegovim sestrićem!

Stars -

Filip Car i Aleksandra Nikolić od kako su izašli iz rijalitija svako svoje slobodno vreme provode zajedno i to najčešće u njegovoj porodičnoj kući u Crikvenici.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

Iako mnogi sumnjaju u ovu ljubav, njihov Instagram nalog vrvi od lepih trenutaka.

Aleksandra se ponovo našla u Crikvenici što je uredno i podelila sa svojim pratiocima, a sada je Car otkrio deo porodične idile i to sa njegoim malim sestrićem.

- Moje igračke stare preko 20 godina i nove Lukine, moje mu nisu interesantne ali su autentičnije - napisao je bivši zadrugar.

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

Na storiju je pokazao razliku u njegovim igračkama kad je bio mali i ovim današnjim, ali i trenutak kako se Aleksandra igra sa njim, poklanja mu svu svoju pažnju ali i sa njim otvara poklone.

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

Podsećanja radi, ljubavni par je u više navrata priznao da sa nestrpljenjem čekaju trenutak kada će se ostvatiti kao roditelji, te sada jasno stavljaju do znanja da su za pomenutu ulogu defitnitivno spremni, a da im mali Luka pomaže u pripremama za istu.

Kurir.rs/J.M.Đ.

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track