NAKON NAPADA NA EMU RADUJKO OGLASILA SE TEODORA! Džehva žestoko RAZVEZALA JEZIK: Na taj način neko da ''pljune'' po svemu...
Foto: Printscreen/Instagram

I dalje ne dolazi sebi od šoka!

NAKON NAPADA NA EMU RADUJKO OGLASILA SE TEODORA! Džehva žestoko RAZVEZALA JEZIK: Na taj način neko da ''pljune'' po svemu...

Stars -

U Beogradu je nedavno održan jedan muzički festivan, na kojem su mlade zvezde doživele od publike jako neprijatne situacije.

Klipovi kako publika negoduje Emu Radujko danima kruže internetom, dok su Vojaž i Breskvica na svojim nastupima bili pogođeni u glavu, ali sva sreća nije došlo do povrede.

Anđela Ignjatović Breskvica, Mihajlo Veruović Vojaž, Ema Radujko
foto: Kurir TV, Damir Dervišagić, Instagram/ emaradujko

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se povodom ove situacije, a sad je svoj sud odlučila da kaže i Teodora Džehverović, koja je to uradila preko svog Instagram profila.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

- Mislim ono što svako normalan misli. Jedna velika katastrofa. Toliko sam se radovala tom festivalu i nisam mogla ni da zamislim da ce pojedinci da dođu sa takvim namerama. Podrška za sve kolege koje su doživele tu vrstu neprijatnosti. Pre svega, za Emu koju su na onakav način pojedinci dočekali, Breskvicu koju su gađali u glavu i da ne nabrajam dalje, sve ste i sami videli. Ono što mogu da kažem jeste da smo mi kao izvođači danima radili da vama bude lepo, da dođete i uživate. Uložili trud, vreme i novac i da na kraju neko na taj način "pljune" po svemu tome. Ne možete svakog izvođača da volite, ali ono sto se desilo na bini niko, ali niko nije zaslužio. Rekla bih još mnogo toga, ali ne bih više da produbljujem. Želim da pamtim taj festival nečemu lepom - napisala je Teodora na Instagramu.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:06

Teodora Džehverovic uvija kukoivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track