PRVO POJAVLJIVANJE SLAVICE ĆUKTERAŠ POSLE SKANDALA S BIVŠIM: Šokirala stajlingom, a njega je POLJUBILA pred svima (FOTO)
Foto: Ata Images

prvi nastup

PRVO POJAVLJIVANJE SLAVICE ĆUKTERAŠ POSLE SKANDALA S BIVŠIM: Šokirala stajlingom, a njega je POLJUBILA pred svima (FOTO)

Stars -

Pevačica Slavica Ćukteraš posle skandala sa bivšim mužem prvi put se pojavila na jednom događaju na kojem je nastupala. Ćukteraš je na sebi nosila provokativni kožni komplet.

Ipak, Slavica nije želela da daje izjave za medije, već je, čim je stigla, otišla na binu, koju je delila sa kolegom Branislavom Mojićevićem.

Slavica Ćukteraš
foto: Ata Images

Podsetimo, bivši muž pevačice Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov saslušan je u policiji, nakon što ga je pevačica prijavila zbog pretnji.

Prema odluci Osnovnog suda u Novom Sadu i Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladimiru Avramovu do 26. jula ove godine zabranjeno je da komuniciraju i prilaze jedno drugom.

1 / 7 Foto: Ata Images

Slavica je navela da je u ranijem periodu trpela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

U trenutku prijave Vladimir nije bio u Srbiji, pa je u subotu u pratnji advokata saslušan u policiji. Tada je takođe prijavio svoju bivšu suprugu za pretnje putem poruka.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:45

SLAVICA ĆUKTERAŠ EKSKLUZIVNO: Grandovci bi 2004. godine SIGURNO pobedili i išli bi na Evroviziju, ali sve je bilo NAMEŠTENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track