ZASMEJAVALI REGION, BLIZANCI IM PROMENILI POL: Sad na rubu EGZISTENCIJE, detalji životne borbe rijaliti porodice! MOLE ZA POMOĆ
Foto: Printscreen

ZASMEJAVALI REGION, BLIZANCI IM PROMENILI POL: Sad na rubu EGZISTENCIJE, detalji životne borbe rijaliti porodice! MOLE ZA POMOĆ

Rijaliti -

Poznati rijaliti par Rade i Rada Vasić, roditelji blizanaca Mike i Gibe koji su promenili pol, izneli potresne detalje o sudbini koja ih je zadesila.

Naime, dok su svi mislili da popularan bračni par živi u Nemačkoj i da uživaju u luksuznom životu, istina je daleko od toga. Njih dvoje žive u selu Maloj Plani, kod Prokuplja.

Rada Vasić
foto: Kurir televizija

Rade je otkrio da mnogo teško žive, te da su na rubu egzistencije i da bi ima svaka pomoć dobrodošla.

- Ostali smo sami, samo Rada i ja! Rada je dobila rak dojke, oni su je operisali, izvadili su joj, ali nije dobro, širi se - počeo je Rade.

- Ja sam evo upravo sada na dijalizi, mnogo mi je loše, otkazala su mi oba bubrega, a dijaliza mi pomaže. Teško nam je, Radini lekovi su preskupi, treba nam pomoć - rekao nam je Rade.

Rade Vasić, Rada Vasić
foto: Printscreen, Ana Paunković

- Najviše nam treba pomoć oko lekova, jer tu najviše novca ide, sva ušteđevina je otišla na lečenje, a i dalje nije dobro - rekao je Rade.

- Nismo dobro, hvala vam što nas niste zaboravile, mnogo nam to znači! Dok smo imali para svi su bili tu, a sada nigde nikoga, ostali smo sami! Hvala vam! - rekao nam je Rade.

kurir.rs/srbijadanas

Bonus video:

00:52

RADA VASIĆ OPET NASMEJALA SVE! Objašnjavala jedan Radetov potez, pa smislila HIT REČENICU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track