"HRANI PSETO DA TE UJEDE" Dalila se oglasila i najstrašnije osudila Anu Nikolić! Stala na MUŠKU stranu: Taj čovek ti je dao ruku
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

haos

"HRANI PSETO DA TE UJEDE" Dalila se oglasila i najstrašnije osudila Anu Nikolić! Stala na MUŠKU stranu: Taj čovek ti je dao ruku

Stars -

Haos koji je pokrenulo obraćanje Ane Nikolić ne smiruje se, a sada se oglasila i bivša zadrugarka i voditeljka Dalila Dragojević.

Naime, ona se ograsila na društvenoj mreži Instagram i uputila je tom prilikom brutalne reči pevačici Ani Nikolić zbog svega što se trenutno dešava.

Ona je stala u odbranu Ace Lukasa i ostalih aktera ove priče, a Ani je poručila da je "jako ružno što je ljude koji su hteli da joj pomognu naziva "lošim čovekom".

Ana Nikolić, Saša Mirković
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Moj direktor zajedno sa Acom Lukasom su dali sve od sebe da ovu ženu izvedu na pravi put... Nisu uispeli jer su njeni poroci mnogo jači od želje za uspehom u karijeri... Jako je ružno nazvati nekog lošim čovekom, a znaš da ti je upravo taj "loš čovek" dao ruku kada niko nije i pokušao od tebe napraviti onu staru Anu i vratiti onu zvezdu koju si izgubila. Bravo za njega jer je još jednom dokazao koja je veličina, a još jednom su drugi dokazali da se vode starom dobrom "hrani pseto da te ujede"!!! - bila je brutalna Dalila na društvenoj mreži Instagram.

Dalila Dragojević
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem.

Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava, ali se pevačica nije izjasnila o tome kako je problem sa kožom nastao.

Kurir.rs/ Telegraf.rs

Bonus video:

01:15

Majka Natase Bekvalac komentarise cerkin stajling

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track