ANA I PREDRAG RAJKOVIĆ GRADE PENTHAUS OD 500.000 EVRA! U srcu srpske prestonice nekretnina od 150 kvadrata: Dva bazena i dvorište
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

PRELEPO

ANA I PREDRAG RAJKOVIĆ GRADE PENTHAUS OD 500.000 EVRA! U srcu srpske prestonice nekretnina od 150 kvadrata: Dva bazena i dvorište

Stars -

Predrag Rajković i njegova supruga Ana neretko ističu da ušteđevinu ulažu u nekretnine jer žele da njihova deca budu obezbeđena.

Oni su tokom boravka u Francuskoj čak dva puta bili na meti lopova koji su iz njihovog doma odneli sve što je bilo vredno, ali ih to nije obeshrabrilo nego su nastavili sa ulaganjima.

Predrag Rajković, Ana Rajković
foto: Nemanja Nikolić

Sada u srcu Vračara grade penthaus vredan pola miliona evra.

Kako Telegraf.rs saznaje, u pitanju je nekretnina od 150 kvadrata, sa ogromnom terasom i dvorištem gde su smeštena čak dva manja bazena.

Terasa koja se nalazi tik iznad njihovog stana prostire se na površini od 200 kvadrata i predviđena je za odmor i relaksaciju. Na njoj će Rajkovići moći da roštiljaju, ali i da se zabave na bazenu.

Dvorište zgrade je ogromno i takođe je na raspolaganju stanarima, a u njemu se takođe nalazi bazen koji će biti okružen zelenilom.

Rajkovići će se useliti verovatno krajem ove godine, a to zavisi samo od majstora i brzine opremanja.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: Printscreen/Instagram

Za samo opremanje zadužena je Ana koja je već angažovala dizajnere enterijera kako bi joj pomogli u tome.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Anu.

- Peđa i ja uvek razmišljamo o budućnosti i tri koraka unapred, zato i ulažemo u nekretnine. Ima ko da nasledi i cilj nam je da nam deca budu obezbeđena, a nekretnine su najbolja sigurnost - rekla je Ana za Telegraf.

Kurir.rs/ Telegraf.rs

Bonus video:

03:10

DIAVN ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja