KOMŠIJE OTKRILE SVE O ANI NIKOLIĆ: Peva ulicom i psuje, ne skida kačkete s glave, Rasta ne dolazi, a samo ONA brine o pevačici
Foto: Printscreen/Paparazzo lov

KOMŠIJE OTKRILE SVE O ANI NIKOLIĆ: Peva ulicom i psuje, ne skida kačkete s glave, Rasta ne dolazi, a samo ONA brine o pevačici

Stars -

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesnik i pevač Dario Šogorović optužio za uznemiravanje, ali je ovoj muzičkoj zvezdi poslednjih godina ovo samo jedan u nizu skandala koji se vezuju za njeno ime.

U javnost je isplivao i snimak na kom se vidi da Ana Nikolić ima rane na licu. A njene komšije tvrde da su jako zabrinute zbog nje.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

- Mora neko da joj pomogne, ona je dobra ali posrnula devojka. Majka se trudi, ali nije ona dete pa da može da je uhvati za ruku Ii odvede gde treba. Brat je pokušavao, ali i on sad ima porodicu. Ne može on da vodi računa o njoj, a neko zaista mora - rekla je jedna Anina komšinica.

Ana Nikolić
foto: Zorana Jevtić

- Mesecima nosi kačkete, kape i šešire. Čujemo je kako peva ulicom. Često I psuje. Ali ona je samo umetnik koji se pogubio. Može to da kanališe kao inspiraciju i da bude stara zvezda ili da ne padne u očaj, gde se već nalazi - rekao je komšija poznate pevačice.

- Rasta je ranije dolazio po ćerku, sad uglavnom pošalje dadilju i vozača da se ne bi svađali - istakao je on.

Mlađi dečko koji živi nekoliko kuća od nje, tvrdi da su deca ranije volela da stanu ispred njene zgrade i da joj skandiraju.

- Dok smo bili srednja škola, stanemo ispred Anine zgrade i vičemo "Ana mi te volimo", ona se pojavi na terasi i kaže "Volim i ja vas" - rekao je on i otkrio da je odavno nije video.

- Ana se uvek svima uredno javi, ne glumi zvezdu nije taj tip. Sebe treba da stavi na prvo mesto. Po njenim postupcima se vidi kako su joj svi preči od nje same. Mnogo mi je žao, žena ima srce od zlata - nizali su se komentari Aninih komšija.

Ana Nikolić
foto: kurir televizija

Podsetimo, čitav dan traje agonija od kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vide nekakvi ožiljci na Aninom licu. Ubrzo se u čitavu priču umeštao menadžer Nikolićeve, Saša Mirković koji tvrdi da Ana uzima nedozvoljene supstance i da ju je izdržavao šest meseci.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:04

Ana Nikolić izvela ćerku na binu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track