HAOS UŽIVO U EMISIJI: Miljan Vračević skočio i gurao Bojanića, obezbeđenje ih razdvajalo! Mikica NAPAUSTIO odmah studio (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS UŽIVO U EMISIJI: Miljan Vračević skočio i gurao Bojanića, obezbeđenje ih razdvajalo! Mikica NAPAUSTIO odmah studio (VIDEO)

Rijaliti -

Miljan Vračević i Mikica Bojanić došli su u sukob mišljenja, nakon čega se Miljan malo kao šalio na Bojanićev račun.

- Mi smo se dogovorili da se zaje**vamo, možda jesam malo preterao, ali smo se dogovorili, bila je i Slađa tu, može da potvrdi - rekao je Miljan, a Bojanić je ustao i krenuo da napusti emisiju.

- Mene ne zanima njegova služba, a ti si došao u četrdeset i sedam godina da budeš neko. Čoveće prodao si kvaran auto i pobegao u Kanadu, pominjao si moje drugare, a ne poznaješ ih - rekao je Miljan.

Ma šta je sa tobom, ljudi ne smeju da komentarišu ništa. Svi smo videli šta je on izgovorio Slađi, ti si bre pokrenuo priču za Milicu - rekao je Milkica.

- Koliko si ti ljigav, sram te bilo ja to nisam pokrenuo. Njega je sada zvao Marinković da bi mene provocirao - dodao je Miljan.

- Šta te briga ko me zvao - dodao je Mikica.

- Ma progovori smrade, tebe je zvao Ivan da me podje*avaš - rekao je Miljan.

- Što ne kažeš da te je zvao - ponavljao je Vračević i skoro je došlo do sukoba, kada je Vračević ustao i gurnuo Bojanića, nakon čega ih je obezbeđenje radvojilo.

Bojanić se iznervirao, pokupio svoje stvari i napustio emisiju.

kurir.rs

Bonus video:

00:36

Prvi snimak Ane Nikolić nakon skandala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track