UVUKLA SE U USKU HALJINU, A DEKOLTE DO PUPKA: Stajling Jovane Jeremić za SRČKU, grudi joj bile baš nestašne u Jutarnjem!
Foto: Pritnscreen

UVUKLA SE U USKU HALJINU, A DEKOLTE DO PUPKA: Stajling Jovane Jeremić za SRČKU, grudi joj bile baš nestašne u Jutarnjem!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić uvek svojom odevnom kombinacijom u Jutarnjem programu privuče pažnju gledalaca. Ove nedelje se odlučila za crnu usku haljinu sa ogromnim dekolteom, a grudi su joj bile veoma nestašne.

Jovana Jeremić
foto: Pritnscreen

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je jednom prilikom uhvatila preljubnike u prevari u Ljugu.

Jovana Jeremić je, naime, gostujući u "Amidži šou" iznela jasan stav o prevari, ali se i prisetila neprijatne situacije koja joj se dogodila ispred njene kuće u Ljigu.

"Videla sam ih, uzela tatinu baterijsku lampu i uperila u njih. Desilo se ispod mog prozora u Ljigu, rekoh verovatno se švalerišu. Znam da je ona nosila crne čarape, to sam videla. Kada sam uperila svetlo, trgli se, počeli brzo da se oblače. Volim da hvatam ljude u švalerskim akcijama", rekla je Jovana.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track