ŠAVIJA SPREMA NOVU TUŽBU PROTIV KARIĆA! Stefan tvrdio da je bila na KOKAINU, a sad mu Nataša poslala JASNU poruku
Foto: YouTube/Pink rs., Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

"Njega treba neko da drži pod kontrolom"

ŠAVIJA SPREMA NOVU TUŽBU PROTIV KARIĆA! Stefan tvrdio da je bila na KOKAINU, a sad mu Nataša poslala JASNU poruku

Stars -

Nataša Šavija oglasila se za Kurir posle tvrdnji Stefana Karića, koji je inače tužen da joj je naneo tešeke telesne povrede, da je Šavija u noći incidenta bila pod dejstvom narkotika.

- Pa mene zaboleo stomak od smeha kad sam videla. Svakako će biti tužen za ovo. Nije zaboravio da se ljudi i dalje pitaju, odnosno i ne pitaju se više, jasno je kao dan, zašto se on tri dana nije javljao policiji. Sve i da jeste bilo toga u meni, zna se da doktori imaju svoj raspored, a meni nije bio otvoren stomak, organi izleteli i slično, ne daj boze, pa da je moralo istog momenta. Uostalnom, tu supstancu doktori mogu da saniraju, koliko znam, a mislim da ona svakako ne utice na operaciju, kao ni psihoaktivni lekovi, antidepresivi. Ne mogu da tvrdim, ali svakako će morati da dokaze to. To što upliće državne hirurge u njegove bljuvotine je katastrofa. Njega treba neko da drži pod kontrolom i da ne drži te lajvove gde se samo kanali - rekla je Šavija za Kurir.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Karić nepoznatoj osobi snima video poruku i indirektno spominje Šaviju, istakavši da starletu nisu mogli da operišu jer je, navodno, bila pod dejstvom narkotika.

- Pa devojka nije mogla da... Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam... Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem - kazao je Stefan u kameru.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

00:32

Nataša Šavija 44 dana nakon operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track