U JEKU AFERE ANA NIKOLIĆ OBJAVILA NOVI SNIMAK: Evo koja pevačica joj je velika PODRŠKA, ne pušta je kroz AGONIJU prođe sama
Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

U JEKU AFERE ANA NIKOLIĆ OBJAVILA NOVI SNIMAK: Evo koja pevačica joj je velika PODRŠKA, ne pušta je kroz AGONIJU prođe sama

Stars -

Pevačica Ana Nikolić nije viđena od kada je u medijima zaratila sa bivšim menadžerom Sašom Mirkovićem, nakon čega je "isplivao" i video u kojem se vidi ona sa ranama na licu. Međutim, povremeno se oglasi na društvenoj mreži Instagram, što je učinila i ovog jutra.

Ana je jutros objavila snimak svoje koleginice koja joj je pružila podršku igrajući uz njenu pesmu "Konkretno" koju je Nikolićeva snimila sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Ana Nikolić
foto: Ata Images

Reč je o pevačici Mimi Mercedes, kojoj je pravo ime Milena Janković, koja je objavila snimak sa drugaricom iz Makedonije dok đuska uz Aninu pesmu. Ovo se, očigledno dopalo Nikolićevoj, koja je objavila snimak koleginice koja ju je na ovaj način i podržala.

Ana je proteklih dana u centru medijiskih pisanja najpre zbog svađe sa Mirkovićem, ali i sa Acom Lukasom. Međutim, mnogo više pažnje je privukao njen sinimak na kojem se vidi pevačicino lice koje je u ranama zbog čega su se mnoge njene kolege, prijatelji i fanovi dodatno zabrinuli.

- Vidimo se na VMA... Jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina... Ja i droga... Zaista nemam čak ni komentar. A dotični koji te je doslovno pretvorio u biljku organizovaće koncerte u zatvoru! - poručila je Ana Lukasu na svom Instagram profilu i to je njena poslednja objava nakon čelokupnog skandala proteklih dana.

kurir.rs

Bonus video:

00:04

Ana Nikolić izvela ćerku na binu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track