FASADA, ZIDOVI, NAMEŠTAJ I PLOČICE U CRVENOJ BOJI: Zavirite u dom porodice Vasić u Maloj Plani, a ove stvari su IZBACILI iz kuće
Foto: kurir

FASADA, ZIDOVI, NAMEŠTAJ I PLOČICE U CRVENOJ BOJI: Zavirite u dom porodice Vasić u Maloj Plani, a ove stvari su IZBACILI iz kuće

Stars -

Rade i Rada Vasić, koji su javnosti postali poznati učešćem u rijalitijima, i dalje žive u Maloj Plani, gde su nekada živeli sa decom koja su danas u Nemačkoj.

Par se trenutno bori preživi teške bolesti koje su ih snašle. Naime, Rada je obolela od kancera, a Rade ide na dijalizu.

Rada i Rade Vasić
foto: kurir

Njihova kuća je napravljena po njihovom ukusu, a dominira crvena boja, bilo da je reč o nameštaju, pločicama, zidovima ili fasadi, a ukući je uvek sve namešteno pod konac. Jedna stvar se kod njih uvek mora ispoštovati kada im gost uđe u kuću.

Rade Vasić, Rada Vasić
foto: Printscreen

Ono što je zanimljivo jeste da su Vasići sklonili sve uramljene slike Mike i Gibe koje smo nekada imali priliku da vidimo u dnevnoj sobi, koji su nedavno promenili pol i sad su Ana i Ivana.

Mika i Giba
foto: Printscreen YT

Vasići su odavno u svom kraju odavno zvezde pošto su učestvovali u „Menjam ženu“, „Moja kuhinja, moja pravila“ i „Bračni sudija“, "Zadruga", a sad su ušli u rijaliti šou Bar, gde su odmah počeli da zavode red.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

02:20

U programu uživo ušao popularan rijaliti par: Rade i Rada Vasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track