BILI SU OMILJENI PAR, A ONDA JE SVAKO KRENUO SVOJIM PUTEM! Bane postao porodičan čovek, a Kaća krije privatan život kao ZMIJA NOGE

BILI SU OMILJENI PAR, A ONDA JE SVAKO KRENUO SVOJIM PUTEM! Bane postao porodičan čovek, a Kaća krije privatan život kao ZMIJA NOGE

Stars -

Katarina Živković već duže vreme ne otkriva ni jedan jedini detalj iz privatnog života, a posebno se ona ne oglašava o svom emotivnom statusu, pa se čak ne zna tačno ni da li je sada singl ili u vezi.

Katarina Živković
foto: Kurir televizija

Ipak, pevačica nije oduvek bila tako tajanstvena, naprotiv, pre skoro 15 godina svi su znali koliko je bila ludo zaljubljena u Baneta Jankovića koji je velika bivša ljubav Kaće Živković.

Veza, kao i sam raskid bili su i te kako buni o čemu su svojevremeno izveštavali svi domaći medijii, međutim kako je vreme odmicalo strasti su se stišale i svako je krenuo na svoju stranu.

Katarina Živković

Ona se posvetila karijeri, dok je bivša ljubav Kaće Živković dve godina nakon raskida upoznao ženu svog života, Mirjanu, sa kojom je ljubav krunisao brakom, a 2017.godine dobio i ćerkicu Melinu.

Bane je pronašao sreću sa Mirjanom i njihova ljubav do sada nijednom nije pala u iskušenje bilo koje vrste. Vode miran porodični život sa svojom decom, uprkos zlonamernim izvorima koji su tvrdili da je dugo patio za Kaćom.

Bane Janković
foto: Printscreen/Instagram

- Godinama pokušava da je preoboli, oženio se, dobio dete, a još misli na nju i kad god je sretne njemu nije dobro. Od velike sekiracije i stresa oko Kaće, Bane je ostao i bez kose - otkrio je pre nekoliko godina za "Pink.rs" izvor blizak Jankoviću koji je inače o odnosu sa pevaćicom jednom prilikom ovo izjavio:

Bane Janković
foto: Printscreen/Instagram

- Mediji me više ne zanimaju, to mi je bilo zanimljivo ranije kada sam bio mlađi, sada sam posvećen porodici. O Kaći mislim sve najbolje, ostali smo u dobrim odnosima, čak se nekad i sretnemo u klubovima gde nastupa, upoznala se i sa mojom suprugom - rekao je Bane.

Katarina Živković, Bane Janković
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Story

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track