PORODICA RADAKOVIĆ OTVARA FINALNU NEDELJU! Ne propustite najzabavniji kulinarski šou danas u 18 časova na Kurir televiziji
Foto: Kurir televizija

PORODICA RADAKOVIĆ OTVARA FINALNU NEDELJU! Ne propustite najzabavniji kulinarski šou danas u 18 časova na Kurir televiziji

Stars -

Danas počinje finalna nedelja kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" u kojoj će se porodice koje su pokazale najzavidnije rezultate nadmicati za glavnu nagradu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Porodica Radaković iz Banja Luke otvoriće finalnu nedelju, a majka Vera i Snajka Aleksandra pripremaće ćuretinu sa domaćim mlincima i vitaminsku salatu. U polufinalnoj nedelji majka i snajka su pokazale sjajne kulinarske sposobnosti, a uz pomoć Rašinih saveta pripremale su kinesko jelo. Odlučno su se snašle i kada su pripremale samostalno kordon blu i krompir salatu, kada su dobile najviše ocene i obezbedile sebi prolazak u finale.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Kako će se snaći u samoj finalnoj nedelji, da li su pravi domaći mlinci izazov za njih ili će to sa lakoćom pripremiti - saznajte danas u 18 časova u prvoj finalnoj epizodi omiljenog kulinarskog takmičenja "Majke i snajke"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track