OVAKO JE IZGLEDAO SUSRET RADE I MOMIRA POSLE RASKIDA! Pred ženom ga GRLILA, Milan sve GLEDAO! S njegovom sestrom ušla u RAT!
Foto: Aleksandar Jovanović

sreli se posle dve i po godine

OVAKO JE IZGLEDAO SUSRET RADE I MOMIRA POSLE RASKIDA! Pred ženom ga GRLILA, Milan sve GLEDAO! S njegovom sestrom ušla u RAT!

Stars -

Rada Manojlović ispričala je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji sve o svom ljubavnom životu i priznala da se u nekadašnjeg košarkaša Momira Gajića zaljubila dok je bila u vezi s Milanom Stankovićem.

Ona je zbog Gajića raskinula petogodišnju vezu s kolegom, sa kojim je i danas u odličnim odnosima, dok s Momirom nije ostala u kontaktu.

Momir Gajić, Rada Manojlović

Iako mu je zamerila na izjavi nakon njihovog raskida trogodišnje veze da je ona dokaz da sa pevačicama ne treba biti, njihov susret nakon svega ipak je bio srdačan. U to se uverila ekipa Kurira koja ih je uslikala na aerodromu te 2017. godine. Ali, da sve bude interesantnije tu je baš u tom trenuitku bio i Milan Stanković.

Pevačica je tada krenula u Split na nastup i sasvim neočekivano ispred nje se stvorio Momir i to sa suprugom, detetom i sestrom. Manojlovićka nije želela da ga izbegava, već mu je prišla i srdačno se pozdravila s njim. Pao je i zagrljaj, kao i upoznvanje s njegovom ženom, dok je njegova sestra okrenula glavu jer s Radom nikada nije bila u dobrim odnosima.

Rada Manojlović
foto: Kurir Televizija

Proveli su nekoliko minuta u razgovoru, a onda je Gajić otišao da se ukrca u avion. Rada je tada doživel anovo iznenađenje jer je spazila Stankovića sa kojim se takođe srdačno pozdravila.

- Momir i ja se nismo ni videli ni čuli pune dve i po godine i drago mi je što sam ga srela. Ima prelepu ćerkicu i predivnu ženu. Ovako nešto nisam mogla da očekujem da će mi se ikad desiti. I on se veoma iznenadio. Ide s porodicom na odmor, a ja na nastup u Split. Ispričali smo se - rekla nam je tada pevačica, a na pitanje da li je očekivala Stankovića, pevacica se zacrvenela.

Rada Manojlović, Momir Gajić
foto: Printscreen

- Rekla sam Milanu: "Samo si mi ti falio u ovom trenutku." Okretala sam se da vidim da li će se još neko pojaviti. Baš sam se slatko nasmejala - rekla je pevacica.

Susret na aerodromu tada je podgrejao priču o netrpeljivosti Gajićeve sestre prema pevačici, a Rada je i sama izjavljivala da s njene strane nikada nije bila prihvaćena i kako ju je napala da ponovo želi medijsku pažnju preko njih i da je namerno dovela novinarske ekipe da je usnime sa njima na aerodromu.

Rada Manojlović
foto: Kurir Televizija

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - otkrila je tada Rada za domaće medije, dok Momirova sestra nije želela da se upušta u priču o bivšoj snajki.

- Ne bih komentarisala izjave te osobe i davala joj tako na značaju - bilo je sve što je u to vreme rekla Gajićeva setra.

04:11

Rada Manojlović na aerodromu srela dvojicu bivših

Momirov otac je bio rečitiji i branio je ćerku.

- Nije baš tako. Sestra nikada neće da bude protiv brata. Kakav je njegov emotivni izbor, takav je. Rekao nam je Momir da su sreli Radu na aerodromu, ali ne i da je bilo konflikta nje i naše ćerke kao što se piše - rekao je Momirov tata i dodao:

- Zašto bi bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim. Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila", ispričao je Momirov otac.

Rada Manojlović, Momir Gajić
foto: Damir Dervišagić

I pevačica je potvrdila da je sa roditeljima bivšeg dečk aimala lep odnos.

- Njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova? - prokomentarisala je tada Rada.

Kurir.rs

Bonus video:

01:33

BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7! Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track