KAFU SLADI MEDOM, IMA POSEBAN JELOVNIK! Sanja Marinković nema GRAMA VIŠKA, evo kada DORUČKUJE, a jednu namernicu je IZBACILA
Foto: Kurir televizija

KAFU SLADI MEDOM, IMA POSEBAN JELOVNIK! Sanja Marinković nema GRAMA VIŠKA, evo kada DORUČKUJE, a jednu namernicu je IZBACILA

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković oduvek se brinula o svom izgledu i liniji, uglavnom jer su je žene starije od nje ulivale strah od izgleda tela u starosti.

- Kada sam bila mlađa neke žene u zrelijim godinama su umele da me plaše, kao videćeš kad budeš trudna, kad ti se opusti stomak, pa kao kad dobiješ trudničke ruke, pa kad se to opusti. Svašta su mi žene pričale. Evo, ja bila trudna, Strahinja sada ima 15 godina, takva sam kakva sam - istakla je Sanja i dodala da nikada nije kasno da žena krene da se brine o sebi.

- Stvarno mislim da je važno da se neguješ, da radiš na sebi. Volim ženama da kažem da nikad nije kasno za novi početak, da li je reč o ljubavi, majčinstvu, karijeri… Mislim da je svako vreme pravo vreme.

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Sanja naglašava da je za njenu vitku liniju ipak presudna ishrana, koju je kroz godine korigovala.

- Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene, i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo ne jedem ništa (smeh). Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu i oko 13h prvi put unesem hranu - otkrila je voditeljka i priznala da je veliki broj namirnica potpuno izbacila iz ishrane.

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- Moram da kažem da već deset-petnaest godina ne jedem žumance, jedem samo belance. Unesem tako samo protein, žumance sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od belanaca - izjavila je ona u emisiji "Praktična žena".

Kao neko ko dosta brine o tome da živi i hrani se zdravo, Marinkovićeva je prvu kafu popila sa 34 godine i to u trudnoći, a od tada je umesto šećera sladi kašičicom meda.

kurir.rs

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track