FOLKERI SU PROŠLOST, SVI SLUŠAJU SAMO TREPERE! Breskvica i Devito najslušaniji na Jutjubu u 2023! Evo ko je sve ušao u TOP 5
Foto: Shutterstock, ATA images, Printscreen, Stefan Stojanović MONDO

POPULARNI

FOLKERI SU PROŠLOST, SVI SLUŠAJU SAMO TREPERE! Breskvica i Devito najslušaniji na Jutjubu u 2023! Evo ko je sve ušao u TOP 5

Stars -

Prva polovina godine je prošla, pa se tako sumiraju prvi rezultati uspeha na svim poljima.

Poznato je da je muzičarima jedna od bitnih stavki koliko su popularni i traženi i taj koliko pregleda njihove pesme imaju na Jutjubu. Kako za sad stvari stoje, prevlast na ovoj muzičkoj platformi imaju izvođači popularne muzike, što dokazuju i brojke od pregleda.

Teodora Džehverović
foto: Shutterstock, ATA images, Printscreen, Stefan Stojanović MONDO

Tako za sada, u top 5 najslušanijih pesama na Jutjubu koje su izašle u 2023. godini, ulaze sledeće numere: Breskvica i Devito (Tu, tu, tu) sa 23 miliona pregleda, Vojaž i Nući (Bela Hadid) imaju 19 miliona, a Teja Dora (Džanum) 17 miliona. Četvrto mesto pripalo je Nućiju i pesmi "Automati", dok poslednje, peto mesto pripada Breskvici i Teodori i pesmi "Drift" sa 15 miliona pregleda.

Breskvica
foto: Printscreen Amidži šou

Podsetimo, Kurir je već pisao da pevači zgrću ogroman novac od striming platformi. Apsolutni rekorderi u 2022. bili su Džala i Buba sa zaradom od 572.000 evra, Vojaž sa 226.000 i Nući sa 189.000 evra.

Kurir.rs

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track