VRUĆE IZDANJE JOVANE JEREMIĆ IZAZVALO KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA! Bujno poprsje u prvom planu, a tek da vidite šta je OBUKLA
Foto: Nemanja Nikolić

ne prestaje da intrigira domaću javnost

VRUĆE IZDANJE JOVANE JEREMIĆ IZAZVALO KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA! Bujno poprsje u prvom planu, a tek da vidite šta je OBUKLA

Stars -

Voditeljka Jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, svojom pojavom izaziva pažnju javnosti otkako se pojavila u medijima, a njeni stajlinzi su nešto o čemu se svakodnevno priča i piše.

Jovana ne krije da vodi računa o svom izgledu, pa neretko fanove obraduje fotografijama iz teretane, a voditeljka je jedva dočekala sunce i visoke temperature, kako bi uživala u prirodi.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Insatgram

Ovog puta voditeljka se slikala kako vozi rolere i sluša muziku, a zasigurno je da je privukla pažnju svih svojim smelim stajlingom. Imala je tigrasti top, poprsje je stavila u prvi plan, a sve je ukombinovala sa uskim crnim helankama.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Insatgram

Podsetimo, Jovana Jeremić nedavno je počastila sebe novom nekretninom na koju je jako ponosna, a redovno sa svojim pratiocima deli proces renoviranja stana koji polako privodi kraju.

Za stan sam izdvojila 200.000 evra

- Oko 200.000 evra! Želim da se zahvalim svim prijateljima koji mi pomažu da ga opremim. Dobiću pločice od čistog mermera i stočiće, dali su mi povoljne cene, a mnogo toga je gratis. Opremu za svoje kupatilo izabrala sam u Empromu, firmi koja prodaje najluksuzniji materijal u Beogradu. Život je čudo, pošalje ti dobre ljude koji znaju da cene ženu koja je časna, poštena i borac kao ja. Zaradila sam mnogo novca sa samo 32 godine, ali samo renoviranje je izuzetno skupo! Svu ušteđevinu i svaki dinar koji zaradim ulažem u ovaj stan, koji je bio izuzetno skup i jedan deo je morao da ide na kredit. Brzo ću ga otplatiti, zato radim dan i noć. Zadovoljna sam radovima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Jovana Jeremić u uskoj haljini sa dekolteom do pupka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track