NEMAM NI DINARA, STVARNO NEMAM PARE UOPŠTE: Mahrina otvoreno o problemima i karijeri, spomenula i Milicu Pavlović "Rispekt za nju"
Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

bez dlake na jeziku

NEMAM NI DINARA, STVARNO NEMAM PARE UOPŠTE: Mahrina otvoreno o problemima i karijeri, spomenula i Milicu Pavlović "Rispekt za nju"

Stars -

Marina Cvetiković poznatija kao Mahrina, priznaje da joj je uzor u poslu koleginica Milica Pavlović jer veliki deo zarađenog novca ulaže u karijeru. Kako ističe i ona se trudi da isprati sve tredove, ali sve to iziskuje dosta novca.

Mahrina
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Zadovoljna sam i srećna kako mi za sada napreduje karijera, i tek ću da radim na sebi i svojim projektima i jedva čekam da vam pokažem ko sam zapravo ja i šta zapravo mogu.

Mahrina kaže da joj je jedan od uzora koleginica Milica Pavlović koja iza sebe ima sjajnu karijeru.

Milica Pavlović
foto: Printscreen Instagram

- Priželjkujem karijeru svih ovih pevačica koje jako ulažu u sebe i kojima nije problem da sve što zarade ulože u sebe kako bi njihova karijera bila veća i lepša. Jedan od primera je Milica Pavlović. Veliki rispekt za nju, jer ona jako ulaže u svoju karijeru i trudi se da uvek sve bude na nivou.

Mahrina
foto: Kurir

Pevačica kaže da kada uloži u karijeru sve što zaradi, ne ostaje joj ni za kokice.

- Nemam ni dinara, nemam ništa, sada ću da vidim da pozajmim da kupim jedne žvake bar. Ali stvarno nemam, nemam para uopšte.

Inače, Elena Kitić, poznata muzička zvezda i ćerka folk pevača Mileta Kitića, nedavno je optužila svoju koleginicu Marinu Cvetković, poznatiju kao Mahrinu, da joj je obradila pesmu i spot bez dozvole, tj. da je, kako ona tvrdi, posredi "ozbiljna krađa".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:44

U nastavku pogledajte šta su Teodora, Mahrina i Cobi imali da kažu povodom predstojeće manifestacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track