SLAVLJE U PORODIČNOM DOMU GOCE TRŽAN! Pevačica objavila lepe vesti, pa se našalila na svoj račun "Ja sam radnik-udarnik"
Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

SLAVLJE U PORODIČNOM DOMU GOCE TRŽAN! Pevačica objavila lepe vesti, pa se našalila na svoj račun "Ja sam radnik-udarnik"

Stars -

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima Goca Tržan drži status veoma iskrene žene britkog jezika. Zgodna plavuša danas ima razlog za sreću, a to je jer puni 49.godina.

Fondacija 'Za srpski narod i državu', koncert za decu, Goca Tržan
foto: Nenad Kostić

Dočekala ga je u porodičnom domu sa suprugom Radomirom Novakovićem a slavlje će nastaviti sa grupom "Tap 011".

- Radim za svoj rođendan. Nastupam s grupom "Tap 011", tako da sam ja jedan "radnik udarnik" za svoj dan (smeh) - rekla je pevačica i uporedila sebe sa pevačicom Šer.

- Glupo je ljutiti se na to što život prolazi i što starimo. Nije da je starenje baš kul (smeh), što bi rekla Šer. Kada su je pitali kako doživljava to što stari, rekla je da je to bez veze. Ali nisam ni od onih žena koje pate zato što stare, što nisu večno mlade. To je izgubljena bitka unapred, a ja hoću da živim srećna, nasmejana i da uživam u životu, a to ne možeš ako stalno juriš nešto što je prošlo i nešto što bi htela da budeš a ne možeš - rekla je za Story Goca.

beer fest, festival piva, 18.8.2021., Tap 011
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja