NEOBIČNO PUTOVANJE JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA! Svi komentarišu destinaciju, ovde još niko nije bio na letovanju!
Foto: Printscreen Instagram

NEOBIČNO PUTOVANJE JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA! Svi komentarišu destinaciju, ovde još niko nije bio na letovanju!

Stars -

Dok svi gledaju gde će na letovanje, odmor Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića zvanično je počeo , a javnost je pevačica obavestila putem Instagrama. Ona je svojim pratiocima podelila nestvarne prizore mesta gde letuje sa suprugom.

Jelena Tomašević
foto: Promo

Fotografije su kao sa razglednice, a fanovima je ododala i lokaciju, svi su odmah bez mnogo polemike mogli videti da je reč o severu Evrope.

Bračni par umesto u još toplije krajeve, zaputio se u hladnije i to u Norvešku, a evo kako izgleda smeštaj koji je pevačicu oduševio.

Oni su tamo otputovali jer je u toku Svetski muzički festival koji nisu želeli da propuste, ali su usput iskoristili priliku da uživaju u bajkovitoj lepoti grada Forde.

Planinski predeli potpuno su opčinili pop pevačicu te je slikala sve što je pred sobom videla, što joj se ne može zameriti jer ovim prirodnim lepotama gotovo niko nije u stanju da odoli.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:14

Jelena Tomašević na koncertu Bočelija u Abu Dabiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track