GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O ANI I SKANDALIMA KOJE NIŽE! Pevačica otkrila šok detalje iz njihovog odnosa, evo šta je uradila za NJU
Foto: Damir Dervišagić

iskreno o svemu

GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O ANI I SKANDALIMA KOJE NIŽE! Pevačica otkrila šok detalje iz njihovog odnosa, evo šta je uradila za NJU

Stars -

Pevačica Ana Nikolić nalazi se u neko vreme u epicentru skandala, nakon što je u javnosti objavljen snimak na kojem se vide stravične rane koje ima po licu, a u kojem govori i kako "ima 100 dinara na računu".

Jedna od retkih sa estrade, koja joj je javno pružila podršku, Goga Sekulić koja je jedna od retkih koja nije želela da ćuti i da se povuče.

Goga Sekulić
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Ona je sad u razgvoru za Kurir otkrila da joj je Ana svojevremeno pomogla, zbog čega joj je jako zahvalna.

- Anu poznajem dugo, ali sam je bolje upoznala pre 10 godina kada sam ja bila u nekoj situaciji gde mi se ona javila i dala podršku. Zahvalna sam joj. Volela bih da sve prođe i postane za Anu prošlost - iskrena je Goga, koja je potok progovorila o svom detinjstvu.

Goga Sekulić
foto: Printscreen/Premijera

- Kao klinka sam volela da budem pevačica i glumica. Porodičnu kuću smo imali, a pored je bio zapušteni plac gde sam pravila priredbe. Bila sam i voditeljka, glumica i pevačica. Nekada sam to radila džabe, humanitarno, a nekada sam naplaćivala. Komšije sa unučićima su dolazili da me gledaju - kroz smeh nam je otkrila.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Evo kako izgleda Ana Nikolić posle skandala, sva se utegla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track