NAJNOVIJA DEŠAVANJA IZ CRIKVENICE! Evo u kakvom su odnosu Aleks i Car: "Ako tako nastavi neće se UDATI..." Usledio novi raskid?
Foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

Filip KLJUČA OD BESA

NAJNOVIJA DEŠAVANJA IZ CRIKVENICE! Evo u kakvom su odnosu Aleks i Car: "Ako tako nastavi neće se UDATI..." Usledio novi raskid?

Rijaliti -

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, verila se u rijalitiju, kada je Filip Car odlučio da je iznenadi, a nedavno su sve ozvaničili.

Kako domaći mediji prenose, rijaliti par sve češće ima svađe, a razlog tome je njegova ljubomora.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen Instagram

- Filip je veoma ljubomoran jer je Aleksandra izuzetno popularna. Gde god da odu u bilo koji kafić na plaži njoj stižu ture pića od udvarača, a da ne govorim o tome što je na društvenim mrežama svi opsedaju. Pa i njoj prija sva ta pažnja udvarača, nekad im lajkuje poruku na Instagramu kada joj pošalju. To je bio i razlog poslednje njihove svađe. Aleksandra mu je rekla da ako nastavi da ljubomoriše nikad se neće udati za njega. On je izašao iz kuće, a ona je spakovala kofer i krenula za Beograd - kaže izvor iz Hrvatske.

Inače, pobednica "Zadruge 6" na svom Instagramu je otkrila da je započela pisanje autobiografije.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Aleks je odmah naglasila da će pisati golu istinu i bez ulepšavanja, a onda pozvala pratioce da budu strpljivi, jer autobiografija stiže uskoro.

- Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, rešila sam da napišem autobiografiju, pa da se čuje i moja istinita strana priče. Gola istina, bez ulepšavanja - napisala je Aleksandra na društvenoj mreži Instagram.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja