TARA SIMOV IMA ZGODNU SVEKRVU, A TEK DA VIDITE NJENOG MARKANTNOG SUPRUGA! Svuda idu zajedno skockani, a evo kako svekar izgleda
Foto: ATAImages, Printscreen, Ilustracija

pravi gospodin

TARA SIMOV IMA ZGODNU SVEKRVU, A TEK DA VIDITE NJENOG MARKANTNOG SUPRUGA! Svuda idu zajedno skockani, a evo kako svekar izgleda

Stars -

Bivša zadrugarka Tara Simov postala je majka i na svet je donela dečaka, kome su ona i njen partner, Danilo Raičević, dali ime Nikolaj.

Tara je pre dva dana napustila porodilište, a sačekali su je partner i svekrva, Marija Ilić Švabić, koju smo tada prvi put videli. Mnogi komentarišu da je Marija fatalna svekrva, a inače radi u Domu zdravlja kao stomatolog i ima privatnu ordinaciju u Nišu, kako je Kurir pisao.

Iako udvarača ima na pregršt, Tarina svekrva je udata i ima dva sina, a na njenom profilu na Instagramu mogu se pronaći i slike na kojima ona i njen suprug Goran poziraju skockani zajedno na privatnim proslavama.

Za Gorana se takože može reći da je pravi gospodin, a po slikama koje Marija deli na mrežama, može se primetiti da su vrlo bliski i da se lepo slažu.

Ispod svake objave na kojoj poziraju zajedno može se pronaći pregršt pohvalnih komentara.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track