STARLETA STIGLA U 29. NOVEMBAR: Tijana Ajfon daje izjavu policiji! U STRAHU za život, izbezumljena
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Kurir

STARLETA STIGLA U 29. NOVEMBAR: Tijana Ajfon daje izjavu policiji! U STRAHU za život, izbezumljena

Stars -

Tijana Ajfon stigla je u policijsku stanicu 29. novembar kako bi dala izjavu o jutrašnjem incidentu kada joj je ispred zgrade gde živi zapaljen automobil.

Naime, starleta je doživela pakao rano jutros kada joj je na parkingu na Zvezdari zapaljen automobil. Njoj je osumnjičeni bacio nešto na vozilo, koje je nekoliko minuta kasnije počelo da gori.

Tijana Ajfon, Zapaljen Auto
foto: Kurir

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - pričao je za Kurir očevidac.

Tijana Ajfon, Zapaljen Auto
foto: Nenad Kostić, Kurir

- Tijana je potpuno van sebe, ne zna šta ju je snašlo! Istina je da joj je auto zapaljen, ljudi, shvatite da je životno ugrožena i normalno je da se plaši za svoju bezbednost! Odmah je otišla u policiju kako bi prijavila šta se dogodilo. Pod velikim je stresom, strašno - rekla je njena najbolja drugarica.

kurir.rs/republika

Bonus video:

01:15

TIJANA AJFON NAKON NAPADA OD STRANE MANIJAKA SA NOŽEM: Moramo ozbiljno shvatiti ko nam sve šeta gradom! SPASLA ME JE POLICIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track