"NE VIČI NA MENE, NE DOZVOLJAVAM NEPOŠTOVANJE!" Dušica napustila voditeljsku stolicu, besno se obratila produkciji! HAOS UŽIVO!
Foto: Printscreen

"NE VIČI NA MENE, NE DOZVOLJAVAM NEPOŠTOVANJE!" Dušica napustila voditeljsku stolicu, besno se obratila produkciji! HAOS UŽIVO!

Rijaliti -

Dušica Jakovljević izgubila je živce zbog Lepog Miće, koji je u jednom trenutku ušao u žestoki klinč sa gledateljkom, a zatim i sa voditeljkom kojoj nije dozvolio da radi svoj posao, te je program naglo prekinut zbog haosa u studiju.

- Dobro veče, imam pitanje za Miću. Što braniš Zvezdana i Anđelu? Šta bi radio da se tebi desilo ono što i Ani - upitala je gledateljka.- Ja nikoga nisam branio. Ana je pljuvlaa onog u koga se klela dvadeset godina, s kim je živela petnaest. Podržao sam čoveka s kojim je ona živela godinama. Ako je valjao, valjao je sve vreme, ako nije, nije valjao nikada. Ja nikoga nisma vređao, ali sam podržao njegovu vezu s Anđelom - rekao je Mića.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

- Kako bi ti reagovao da se tebi desilo što i njoj - upitala je gledateljka.

- Ona je birala svoj životni put. Nisam joj ja birao muškarce, nego ona sama, ja se u to nisma mešao. Ja sam podržao njenog bivšeg da ne bude s njom, ona treba da mi se zahvali, jer je i sama rekla da jre za nju bio najgori. Ponavljam, podržao sam vezu njenog bivšeg koji je nju, kako ona kaže pljuvao, vređao i činio najgore. Nisam Anu Ćurčoić nikada usmeravao šta da radi i kako da se ponaša, već sam zauzeo stav i rekao šta mislim - kazao je Mića.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

- Ne bih sa tobom više da razgovaram - rekla je gledateljka.

- Ajde sad, beži, laku noć - rekao je Mića.

- Mićo, ja sam ovde voditelj. Ne možeš s gledateljkom ovako da razgovaraš. Ja ću zamoliti da u emisiji, koju ja vodim vlada red, onako kako je potrebno. Mićo, molim te da nastavimo normalno s emisijom - rekla je Dušica smireno u nadi da će ga urazumiti, međutim, bivši zadrugar je nastavio da viče i pravi haos u studiju.

- Neću da neko priča za mene da sam loš čovek, ja sam ovde glavom i bradom i braniću se - drao se Mića uz salvu psovki.

- Ne, ovde stojim ja glavom i bradom, jer ovo je emisije koju ja vodim, ja sam ovde voditelj. Ne viči na mene. Ja ću se pomeriti i stati sa strane. Ne pada mi na pamet da sa bilo kim u ovom terminu nekoga obuzdavam i smirujem mu rečnik, pravila emisije moraju da se poštuju! Ja ovo neću dozvoliti Na mene ni u privatnom životu niko ne viče, pa neće ni gosti tek - istakla je Dušica, ali Mića je nastavio sa bahatim ponašanjem.

kurir.rs

Bonus video:

00:11

Dušica Jakovljević sva u zavojima šeta gradom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track