REGION JE PLAKAO ZBOG POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA: Zaposlio se FAST FUDU kako bi preživeo, a sad doneo VAŽNU ODLUKU...
Foto: Ps

REGION JE PLAKAO ZBOG POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA: Zaposlio se FAST FUDU kako bi preživeo, a sad doneo VAŽNU ODLUKU...

Stars -

Marko Bošnjak se 2016. godine takmičio i pobedio u “Pinkovim zvezdicama”. Svojim vokalnim mogućnostima je rasplakao celu Srbiju, a iako su mu predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, donedavno je radio u fast fudu.

Sa svega trinaest godina izvodio je veoma zahtevne pesme, a žiri koji su činili Jelena Tomašević, Goca Tržan, Milan Stanković, Leontina Vukomanović i Hari Varešanović rasplakao se dok je ovaj dečko izvodio pesmu "Što te nema", koju u originalnu peva Jadranka Stojaković.

On je, inače, doskoro studirao u Berlinu, a onda je preko noći odlučio da se vrati u Zagreb.

Marko Bošnjak, Dora
foto: Printskrin/Youtube/HRT Dora

Kako kaže ustaje teško jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast foodu na Črnomercu. On radi na kasi i po potrebi pere sudove kako bi preživeo.

- Probudio sam se jednu subotu i pomislio ‘Zašto sam ja tu’? Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao ‘Idem da radim’. Impulsivno donosim odluke, tako sam isto doneo odluku da odem da živim u Nemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali biću dobro - ispričao je nedavno Marko.

"Prestajem da radim u fast foodu. Uglavnom, odlučio sam da više neću raditi tamo jer sam shvatio da mi se trebaju neke druge prilike i da treba sve vreme da posvetim muzici jer jedino tako se može nešto izroditi iz svega toga", rekao je mladi pevač.

"Sada sam onako sam protiv sveta, videćemo kako će mi ići, ali mislim da je ispravna odluka i da sam radio tamo i da više ne radim. I inače radim stvari kako ih osetim u trenutku i donosim odluke kakve mi se donose i to je jedino bitno.

Od kada je pobedio 2016. godine nije se toliko često pojavljivao u javnosti, ali je oduševio kada se pojavo na festivalu "Dora" 2022. godine. Tada je odneo drugo mesto ispod prvoplasirane Mie Dimšić.

kurir.rs/story

00:23

Tijani Ajfon rano jutros zapaljen auto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track