ODNET AUTO TIJANE AJFON: Kabina pretvorena u prah i pepeo, a školjka ostala u ŠOK izdanju, ovo je privuklo najviše pažnje
Foto: Kurir, Nenad Kostić

ODNET AUTO TIJANE AJFON: Kabina pretvorena u prah i pepeo, a školjka ostala u ŠOK izdanju, ovo je privuklo najviše pažnje

Stars -

Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, noćas je zapaljen auto. Starleti je vozilo bilo parkirano ispred zgrade, pa su komšije čule eksploziju.

Tijana Ajfon, Zapaljen Auto
foto: Petar Aleksić

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - priča za Kurir očevidac.

Maksimoivceva je nedavno kupila sebi luksuzni automobil za koji je iskeširala oko 45.000 evra.

1 / 7 Foto: Kurir

Tijana se pojavila u policiji vidno uznemirena a kada je dala izjavu i izašla iz "29. novembra" nije bila raspoložena za izjave i razgovor sa medijima.

Starleta je sve vreme pričala telefonom, a kada se obratila medijima, kratko je rekla da su joj i policija i advokat rekli da ne daje nikakve izjave.

00:20

Tijana Ajfon bez komentara napustila MUP

- Tijana je potpuno van sebe, ne zna šta ju je snašlo! Istina je da joj je auto zapaljen, ljudi, shvatite da je životno ugrožena i normalno je da se plaši za svoju bezbednost! Odmah je otišla u policiju kako bi prijavila šta se dogodilo. Pod velikim je stresom, strašno - rekla je njena najbolja drugarica.

Tijana Ajfon, auto
foto: Kurir

Kada se policijski uviđaj završio, Tijanin auto su odnele nadležne službe.

Tijana Ajfon, auto
foto: Kurir

Ako je sudeći po fotografijama, spoljašnjost auta nije potpuno uništena dok je od kabine ostao pepeo. Svim prisutnima je iznenađujuće da je školjka ostala u takvom stanju s obzirom da je vozilo gorelo u plamenu što se može videti po fotografijama.

Tijana Ajfon, auto
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:15

TIJANA AJFON NAKON NAPADA OD STRANE MANIJAKA SA NOŽEM: Moramo ozbiljno shvatiti ko nam sve šeta gradom! SPASLA ME JE POLICIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track