00:22

Sofija i Luka odseli u luks hotelu u Madridu

ČIST LUKSUZ

SOFIJA I LUKA ZA NOĆENJE U PALATI IZ 19. VEKA DALI 4.200 $! Manekenka na bazen krenula s tašnom SKUPLJOM od hotela! KURIR PAPARACO

Stars -

Sofiju Milošević i Luku Jovića definitivno ne drži mesto, pa tako svaki slobodan trenutak koriste kako bi porodično otputovali i uživali na nekoj od luksuznih destinacija.

Nakon što je manekenka zbog poslovnih obaveza sa nevenčanim suprugom nekoliko dana boravila u Beogradu, oni su se porodično uputili u Madrid, gde su nekoliko godina i živeli i tamo su im se rodila i deca, pa su za ovaj grad i dalje izuzetno vezani. Poznato je da Jović ne žali novac kad su putovanja i hoteli u kojima odsedaju u pitanju, pa je tako bilo i ovog puta.

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Kurir

Nevenčani supružnici su se ovaj put uputili u glavni grad Španije kako bi svom sinu uzeli dokumenta, ali i da bi se malo odmorili i uživali u jednom od najluksuznijih rizortova u Madridu. Tamo ih je uslikao i naš paparaco. Sofija i Luka odseli su u palati iz 19. veka koja je pretvorena u hotel. On se nalazi u srcu Madrida, a kako se navodi na zvaničnom sajtu ovog odmarališta, on predstavlja spoj luksuza i španske tradicije.

Njih dvoje poznati su da uvek odsedaju u najskupljim hotelskim apartmanima, pa je tako bilo i ovog puta. Prema priči našeg izvora sa lica mesta, koji je i fotografisao golupčiće, oni su se odlučili za predsednički penthaus od 130 metara kvadratnih, gde noćenje sa doručkom košta neverovatnih 4.186 dolara po noći, što možete i videti na fotografiji u okviru teksta. Oni za tu sumu na raspolaganju imaju ogroman dnevni boravak i terasu, direktan izlaz u laundž, vrhunski opremljeno kupatilo, kao i ogroman bračni krevet koji dominira spavaćom sobom. S njima je na put krenula i dadilja, koja pomaže roditeljima oko sinova, za koje su i više nego vezani.

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Printscreen

Naš paparaco uslikao je Sofiju i Luku u trenutku kada su krenuli na bazen, koji se nalazi na vrhu hotela, a sa kog se pruža jedan od najlepših pogleda na Madrid. Manekenka je poznata kao neko ko u svakom trenutku vodi računa o svom izgledu, pa je tako bilo i ovog puta. Ona se za odlazak na bazen odlučila za usku elegantnu mini-haljinu neon-zelene boje na jedno rame, dok je uz nju ponela i tašnu brenda "Botega Veneta" od 5.100 evra, kao i bele papuče brenda "Ermes" od 565 evra. Nasuprot njoj, Luka se zaštitio od sunca, pa je tako uz belu lanenu košulju dugačkih rukava poneo i teget bermude i "najk" patike od samo 100 evra.

Sofija Milošević
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Sofija i Luka, koji uskoro treba da i zvanično stanu na ludi kamen, pre manje od dve nedelje bili su na još jednom luksuznom putovanju. Oni su letovali u poznatom turskom letovalištu Belek, gde su rezervisali vilu od 124 kvadrata, koju su za 10 dana navodno platili čak 40.000 evra. Kako se tada pisalo, Sofija je pozvala svoju drugaricu Jelenu Karleušu, koja joj je preporučila baš ovu vilu u Beleku, u koju ona tradicionalno ide već godinama sa ćerkama.

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Instagram/sofijamilo

Ne žali pare

Luka obasipa Sofiju skupim poklonima

Koliko je Luki Joviću stalo do majke njegove dece, vidi se i po tome što joj ispunjava sve želje. Tako je Kurir juče pisao da joj je on pred venčanje na poklon kupio zlatni sat čija je tržišna cena neverovatnih 90.000 evra!

Fudbaler je preko svojih veza uspeo da za samo nekoliko meseci dođe do sata koji se čeka i po nekoliko godina kako bi Sofiji ispunio želju da ga ima, o čemu je maštala već duže vreme. U pitanju je časovnik od roze zlata brenda "Patek Filip", i to model "nautilus".

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen/Instagram, Printscreen

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:09

Sofija Milošević uživa za sve pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track