OBLINE PRELIVAJU PREKO USKIH TRAČICA: Dara pokazala kakva je na BAZENU, a onda napravila POZU zbog koje se PADA U NESVEST
Dara Bubamara, Foto: Printscreen/Instagram

vrelo kao letnji daN

OBLINE PRELIVAJU PREKO USKIH TRAČICA: Dara pokazala kakva je na BAZENU, a onda napravila POZU zbog koje se PADA U NESVEST

Stars -

Pevačica Dara Bubamara poznate je po životu na visokoj nozi, a sada je otputovala na još jednu luksuznu destinaciju u nizu.

Naime, Dara letnje dane provodi u Dubaiju, odakle redovno objavljuje fotografije na Instagramu. Ipak, poslednjom objavom privukla je veliku pažnju.

Ona je pozirala u izazovnom bikiniju koji je istakao sve njene atribute
Ona je pozirala u izazovnom bikiniju koji je istakao sve njene atributefoto: Printscreen

Ona je pozirala u izazovnom bikiniju koji je istakao sve njene atribute, te su joj bujne silikonske grudi, koje je nedavno povećala hirurškim zahvatom, došle u prvi plan.

Kako je više puta bila na meti kritika zbog previše fotošopa, ovog puta mnogi komentarišu da je suzila struk, a istakla zadnjicu, a nedavno je govorila i o siromaštvu.

"Dara od milion dolara", "Goriš, Daro, ali mislim da si isfotošopirala struk", "Odakle njoj ovakvo telo?", "Grudi će ti eksplodirati", nizali su se komentari ispod njene objave na pomenutoj mreži.

(Kurir/Blic)

Bonus video:

03:03

SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI! Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track