ZA MEZIMICU SAMO NAJBOLJE! Helena izvela ćerku u prvu šetnju, a sve puca od GLAMURA: Kolica za malu Dominikanu sva od ZLATA (FOTO)
Foto: Printscreen

javno se pohvalila

ZA MEZIMICU SAMO NAJBOLJE! Helena izvela ćerku u prvu šetnju, a sve puca od GLAMURA: Kolica za malu Dominikanu sva od ZLATA (FOTO)

Stars -

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović postala je nedavno majka devojčice kojoj su ona i njen deset godina stariji suprug dali ime Dominika.

Novopečena majka i njena naslednica uživaju u porodičnoj idili, a sada je Helena svoju ćerku Dominiku izvela u prvu šetnju i javno se pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Helena je za prvu štenju sa svojom naslednicom izabrala crnu haljinu, koja je bila zatvornijeg tipa i markirane papuče, a svima su odmah upala u oči skupocena kolica, koja je Helena iskeširala za svoju mezimicu.

Helena Topalović
foto: printscreen instagra

Kolica su cela bila u zlatu, a Helena je potom devojčici stavila preko i glamuroznu zavesicu, a njihova cena iznosi preko 100.000 dinara

Podsetimo, Podsetimo, Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka i njen suprug Dragan Aleksić su u tajnosti rekli "da" u septembru 2021. godine i uskoro će se ostvariti se kao roditelji devojčice.

Helena Topalović
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, muž Helene Topalović, Dragan Aleksić, kako su pisali mediji, bogati je biznismen, koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova.

Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama. Pre braka sa Helenom, Dragan je u braku bio sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Happy" Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:09

Helena Topalović izašla iz porodilišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track