"NISAM RAZOČARANA ZBOG PREKIDA PRIJATELJSTVA SA ANOM" Kačavenda o učešću u Zadruzi 7: Tek će da vide ko je KUMA NACIONALE!
Foto: Kurir TV, ATAImages

STARS

"NISAM RAZOČARANA ZBOG PREKIDA PRIJATELJSTVA SA ANOM" Kačavenda o učešću u Zadruzi 7: Tek će da vide ko je KUMA NACIONALE!

Stars -

U razgovoru sa novinarom Kurir TV Milena Kačavenda govorila je o odnosu sa svojojm kumom Anom Ćurčić sa kojom je prekinula prijateljstvo i da li je zbog toga razočarana.

puls
foto: Kurir Televizija

- Da ti kažem, ona je stavila tačku, ona me čak zvala da mi kaže zašto je okačila onaj njen screenshot Instagrama. Čak i treći put me odpraćuješ, treći put me zapraćuješ, kao da mediji ne prate sve i onda nas kontaktiraju obe - rekla je Kačavenda i dodala:

- Ja nju nisam otpratila nego od onog trenutka kad me blokirala jednostavno više nismo u kontaktu i ne mogu ni da je pratim, jel' te? Nisam, da ti kažem, pravo razočarana. Zašto? Imam 47 godina, vrlo veliko životno iskustvo iza sebe, mnogo puta sam razočarana u nekim i partnerskim odnosima i prijateljskim, tako da iskrena da budem, navikla sam ja, mogu ova leđa da ponesu.

02:37

NISAM RAZOČARANA ZBOG PREKIDA PRIJATELJSTVA SA ANOM Kačavenda o učešću u zadruzi 7: Tek će da vide ko je KUMA NACIONALE!

Mnogi se pitaju da li Kačaovendu od septembra gledamo u novoj sezoni Zadruge, a rvo šta ona kaže na to:

- Bićete obavešteni među prvima, evo ja ti obećavam, za sada tako ništo ne postoji. Nadam se da će me pozvati. Ako me pozovu u ućiću i tek će onda da vide zaista koja je kuma nacionale.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track