VOLJENKA NIJE BILA SREĆNA: Oglasila se kuma bivše učesnice rijalitija "Čule smo se pre nekoliko dana..."
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

VOLJENKA NIJE BILA SREĆNA: Oglasila se kuma bivše učesnice rijalitija "Čule smo se pre nekoliko dana..."

Stars -

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a njena kuma Dina Drašković, takođe bivša rijaliti učesnica, se oglasila za domaće medije.

Voljenka Ilić
foto: Printskrin / You Tube

- U bazenu se utopila u njihovoj kući, a njen partner je tada bio u Srbiji. Ona je bila sama u Dominkanskoj Republici. Užas! A pre nekoliko dana smo se zadnji put čule. Ne mogu još da dođem sebi šta se zapravo desilo - rekla je potresena kuma Dina Drašković

- Voljenka je poslednjih par meseci živela na Dominikani, tamo je imala partnera. Bilo joj je teško, nije bila srećna - rekla je kuma Voljenke Ilić.

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem.

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone "Parova". Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica. Ona se nakon učešća u rijalitiju odselila u Dominikansku Republiku odakle je redovno objavljivala svoje fotografije.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja. Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja