EDITA U EPIZODI "NISKE STRASTI": Pevačica prevazišla čuvenu Šeron Stoun, njen video bacio sve u trans, muškarci OPREZ (FOTO+VIDEO)
Foto: instagram/editaaradinovic, screenshot

OPASNA

EDITA U EPIZODI "NISKE STRASTI": Pevačica prevazišla čuvenu Šeron Stoun, njen video bacio sve u trans, muškarci OPREZ (FOTO+VIDEO)

Stars -

Edita Aradinović snimala se na svom TikToku u provokativnoj haljini, iz koje su joj bukvalno ispadali atributi.

Edita Aradinović
foto: Ata images

Naime, pevačica se utegla u usku kratku belu haljinu, a u jednom momentu ona je prekrstila noge i baš u tom trenutku pokazala je više nego što treba. Mnoge je ovaj video podsetio na kultnu scenu Šeron Stoun gde prekršta noge, ali je pevačica ipak bila nešto smelija.

00:04

Edita Aradinović kao Šeron Stoun

Edita je ovim potezom iznenadila svoje pratioce, a mnogi tvrde da pevačica ispod oskudne haljine nije nosila donji veš, te su usledili burni komentari na račun njene intime:

Edita Aradinović
foto: Printskrin/Instagram

"Edita, ti si bez donjeg veša?", "Au, šta je ovo?", "Pa ona ne nosi gaće ili mi se čini", "Preterala je", "Ovo je stvarno previše, nema potrebe za tim" - bili su samo neki od komentara, koji su se izali ispod pevačicine objave na TikToku.

Edita Aradinović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Edita Aradinović se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti.

- Tražim svog saveznika, prijatelja, saputnika, neko ko gleda istim očima, a različitim, koji će imati iste sisteme vrednosti, da na isti način odgajamo decu... Puno dece! Dakle, želim puno dece da imamo, puno životinja, da živimo u šumi, u kući nekoj ogromnoj, sa nekim dvorištem gde će nam dolaziti prijatelji sa decom, bez dece, gde ćemo se zezati. To će biti domaćinstvo ogromno - rekla je pevačica.

Edita Aradinović
foto: Printskrin/Instagram

- Uvek bi spremali dobru hranu. Ja mnogo volim da kuvam. Mislim da ću vrhunski kuvati za svoju porodicu. Želim da je taj neko nezavisan, da nije tu neka slinica, neki papučar koji ne izlazi iz ku**ce, ne želim to. Želim hrabrog, odvažnog viteza, želim domaćina, želim ludaka koji je, opet, isti kao ja. Posle te šume da jednom godišnje idemo u našu kuću na moru što smo napravili. Gde će sve biti na dugme, kad se umorimo od te šume - istakla je Edita na kraju, sa osmehom na licu, a uz sve ovo napisala je: "Kriza srednjih godina".

Kurir.Blic

Bonus video:

00:37

Edita Aradinović gurnula platnu karticu u automat za parking

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track