ZADRUGA SE ZAVRŠILA ALI RIJALITI NIJE! Skandal u emisiji: Necina majka zaratila sa bivšim zadrugarom, pljuštale psovke i PRETNJE!
Foto: Printscreen/Pink

HAOS

ZADRUGA SE ZAVRŠILA ALI RIJALITI NIJE! Skandal u emisiji: Necina majka zaratila sa bivšim zadrugarom, pljuštale psovke i PRETNJE!

Stars -

Šesta sezona Zadruge se završila pre više od mesec dana ali rijaliti među učesnicim još nije. U emisiji "Narod pita" ponovo se dogodio rat, a ovoga puta glavni akteri su bili Nenad Lazić Neca i njegova majka Julijana Lazić koja se uključila uživo u emisiju i izazvala haos.

Zadruga
foto: Printscreen

- Prvo bih da pozdravim gospodina Miću, da pozdravim Cvetu, da pozdravim mog sina Necu...Necina mama je kraj telefona, malo sam pod stresom. Da li je lepo Mićo da onako napadnete mog sina?! Ja sam majka, Vi ste otac. Nije problem da ste celo veče upravu, ali ovako vređanje i omalovažavanje, da je on svinja debela. Vi ste prvi počeli. Vi ste pevač, čovek i rijaliti učesnik godinama i ne bi trebalo tako. Ja ne branim mog sina, nisam se javila da ga opravdam, ali sam pratila rijaliti 24 sata. Ja sam moje sinove dobro vaspitavala. Prvo, nije tačno da su prvo oni vređali Miljana, imam svaki snimak pretnje, vređanja po izgledu, on je vernik. Drugo, šta si ti izgovorio mojim sinovima, šta si za mene izgovorio - rekla je Julijana.

- Nemojte praviti od vaših sinova anđele, kada to nisu. Vaš Peca je rekao više puta da je*e moju ćerku, vređali su moju suprugu, kao: "Ko je*e tvoju suprugu?". Kada mi kaže da sam štakor i da idem u rupu, ja uvek uzvratim - urlao je Mića.

- Ja imam snimak - rekla je Julijana.

- Šta me boli ku**c za to što imaš snimak - uzvratio je Mića.

Zadruga
foto: Printscreen

- Taj snimak je dovoljan za tužbu - rekao je Neca.

- Ma tuži me slobodno, tužiću vašu familiju za vređanje - urlao je Mića.

- Ja tebe prvog uvredio nisam, tek sad ću da krenem da te vređam, jer pokazuješ nepoštovanje prema mojoj majci. Sve što si vređao, naplatiću - rekao je Neca.

- Ostavi moju ženu, kaži meni! Je l' sam ja nešto rekao tvojoj majki - skočio je Mića.

Zadruga
foto: Printscreen

- Ti si svestan da si go**o od čoveka, podržavao si prevare i najgori si čovek. Slikao si se sa Anđelom i Zvezdanom, to su tvoji idoli, hteo si to da budeš u mladosti. Ti si jedno ljudsko dno! Da si neko ko je vredan poštovanja, dobio bih ga. Dobićeš tužbu jedan kroz jedan - rekao je Neca.

- Mala svinjo, po***š mi k***c. Evo sad ću da zovem ja moju mamu: "Mama diraju me Neca i Peca". Provokatoru rašče**ne gu**ce - rekao je Mića.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track