NIKOLA ROKVIĆ MOKAR DO GOLE KOŽE! Pevaču se sve ocrtalo, a mišićavo telo tek sada došlo do izražaja, ovo su rezultati treniranja!
Foto: Ana Paunković

vodi računa o svom izgledu

NIKOLA ROKVIĆ MOKAR DO GOLE KOŽE! Pevaču se sve ocrtalo, a mišićavo telo tek sada došlo do izražaja, ovo su rezultati treniranja!

Stars -

Nikola Rokvić važi za umetnika koji pored muzičke karijere, izuzetno vodi računa i o svom izgledu, pa često na društvenim mrežama obaveštava fotografije sa treninga.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

On je veliki ljubitelj zravih stilova života, teretane i fitnesa, a najnovija objava bukvalno je oduševila, ali i šokirala njegove pratioce na Instagramu.

Naime, Nikola se uslikao posle jednog nastupa, bukvalno okupan u znoju, te je napisao:

- Pevanje kao najbolji kardio.

Komentari su se nizali ispod fotografija, a mnogi su poželeli da nauče da pevaju kako bi se ''trošili'' kao Nikola.

Nedavno, pevač je progovorio o svom duhu i telu, pa pokazao šokantnu tranformaciju.

- Čini mi se da sam prvi put uzeo uzeo u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada i zdravog načina života. Neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu, uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo. Zanimljiva teorija: "Živi 6 dana kao Novak Đoković i jedan dan kao Toma Zdravković" i eto uspeha - poručio je Rokvić uz fotografiju, a nedavno otkrio i kako je došlo do toga da zapostavi izgled i zdravlje.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja