"MUTILA JE SA BULIĆEM DOK JE BILA SA ZVEZDANOM" Komšije sa Novog Beograda bez milosti o Ani Ćurčić: Ona je ljubavnica!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile, ATAImages, Printscreen/Instagram

rani radovi

"MUTILA JE SA BULIĆEM DOK JE BILA SA ZVEZDANOM" Komšije sa Novog Beograda bez milosti o Ani Ćurčić: Ona je ljubavnica!

Stars -

Ana Ćurčić ni posle učešća u poslednjoj sezoni rijaliti “Zadruga“, ne prestaje da intrigira javnost. Nedavno je popularna rijaliti učesnica obnovila romansu sa Acom Bulićem, i o tome javnost bruji danima.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

Iako je u rijalitiju ostala bez parnera Zvezdana Slavnića, koji ju je prevario sa Anđelom, te prosipala drvlje i kamenje na žene koje rasturaju tuđe veze, upravo joj se to, kako kažu komšije dogodilo jer je Bulić imao dugu vezu. Ana i Bulić obelodanili su vezu nedavno, ali komšije sa Novog Beograda tvrde da je romansa počela mnogo ranije.

- Tu su oni stalno, od kad je ona izašla iz “Zadruge“, mi nju nikada nismo videli bez Ace. Ne možemo da ih ne primetimo jer za njima ide i mnogo ljudi, kako smo pročitali to je obezbeđenje, ali tu su uvek. Među njima je ljubav planula sigurno i pre nego što je ona ušla u rijaliti. Viđali smo ga i tada. Možda su sada samo ozvaničili - kaže komšinica Milka, a penzioner koji živi u zgradi do Anine otkriva kakva je ona komšinica.

Zvezdan Slavnić
foto: screenshot Pink tv

- Sa njom sam okej, pre rijalitija uvek se javljala, nasmeje se, i sada je tako, ali dosta je pogubljena. Pre nego što je ušla u “Zadrugu“ bila je stalno utučena, a sada već ume i da se nasmeje, mora da je i pomirenje uticalo na to.

Komšinica otkriva da ju je ranije viđala sa Zvezdanom, ali da se videlo da imaju probleme.

- Svađali su se pred svima, dešavalo se da pola sata govore jedno drugom svašta na parkingu. Sa Acom je drugačije, on deluje gospodstvenije od Zvezdana. Onako džentlmenski. Sa Zvezdanom je uvek delovala nesrećno, namrgođeno, tužno, možda je i istina ono što je pričala u rijalitiju, pojma nemam - kaže Ljilja, dok tinejdžerka iz Anine zgrade misli totalno drugačije.

- Ma meni je ona totalno fejk, ništa joj ne verujem, mislim da je previše glumila kako bi pobedila. Navijala sam za Maju, ali nije mi ni Maja jasna šta je tražila sa Zvezdanom.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen TV Pink

Komšinica Lepa je bila veoma surova prema Ćurčićevoj.

- Zar nije ovaj njen rekao da ima ženu? Pljuvala je onu malu Anđelu, a sad je i ona ljubavnica, ista kao i Anđela, ništa bolja. Ona je te tužna, te srećna, kako joj odgovara, te se javi, te se ne javi isto kako je odgovara. Ništa meni kod Ane nije jasno - a onda se dotakla i njene dece.

- Deca su joj mnogo fina, povukli se iz medija, šta će majka ih uvukla u to. Uvek su bili fini i pristojni, bar koliko se meni čini iz viđenja.

Ana Ćurčić
foto: Ata Images

U obližnjoj pekari otkrili su nam kakva je Ana kad dođe u kupovinu.

- Uvek je bila fina, svakodnevno ovde dolazi. Imala je i lepe i tužne trenutke, nije delovala srećno kad je bila sa Zvezdanom, ali retko su dolazili zajedno. Sada vidimo da je situacija drugačija, ali to pomirenje je palo dosta ranije. Mislim da je ona mutila nešto sa njim i dok je bila sa Zvezdanom - otkrila je radnica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track