MAJA BEROVIĆ BILA NA IVICI DA ODUSTANE OD MUZIČKE KARIJERE! Pevačica se lomila neko vreme: Imala sam dve teške operacije noge...
Foto: ATA images

detalji

MAJA BEROVIĆ BILA NA IVICI DA ODUSTANE OD MUZIČKE KARIJERE! Pevačica se lomila neko vreme: Imala sam dve teške operacije noge...

Stars -

Pevačica Maja Berović je priznala da je bila na ivici da odustane od muzičke karijere. Naime, zbog zdravstvenih problema koje je imala, ona se lomila da li da nastavi putem estrade, a jedan momenat je bio okidač da nastavi tamo gde je stala.

Maja je objavila novi album, a pesmu koju je izdvojila kao posebno dragu, nosi naziv „Lav”. Pevačica je sada ispričala da je zahvaljujući baš toj numeri, koju je veoma emotivno doživela, rešila da ostane u svetu muzike.

Maja Berović
foto: printscreen tv pink

- Nisam znala da li ću nastaviti da se bavim muzikom. Bila sam između dve teške operacije noge i Ana (tekstopisac) je došla kod mene i rekla mi je: „Majo, napisala sam ti pesmu, znam da ti nije do toga, ali samo je poslušaj”. Rekla sam da samo želim da idem kući i da neću pesme, ali kad sam je pročitala, ja sam dobila takva krila i takvu volju da nastavim dalje - ispričala je Maja Berović u emisiji ”Premijera - Vikend specijal”.

Maja Berović
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Podsetimo, Maja je ranije ispričala da je ovu numeru posvetila nasledniku Lavu.

Kurir.rs/Premijera Vikend Specijal

Bonus video:

00:45

Maja Berović proslavila 1. rođendan sinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track