ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Nesnađena upecala starijeg kolegu da bi uspela, delfin jedva PREŽIVLJAVA

otkrivamo

ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Nesnađena upecala starijeg kolegu da bi uspela, delfin jedva PREŽIVLJAVA

Stars -

Zdravo, dragi moji ljubitelji tračeva. Nadam se da ste se lepo odmorili za vikend i da ste vrele dane iskoristili dobro, jer ja jesam. Sakupila sam dosta informacija, a neke ću ove nedelje podeliti s vama.

Krećemo sa prvim tračem. Iako se Delfin u javnosti prikazuje sa ženom kao da im cvetaju ruže, nose skupe komade i na proslavama i događajima se pojavljuju uvek sređeni i nasmejani, iza kamera nije tako.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Njegova karijera krenula je nizbrdo upravo u momentima kada je upoznao svoju izabranicu, koja je na sve načine pokušavala da postane bitna. To joj nije pošlo za rukom, ali je uspela da smuva jednog od najpoželjnijih muškaraca na ovim prostorima. I taman kad je pomislila da će joj konačno svanuti i da će uživati kao i svaka žena sportiste, nažalost, sve je krenulo po zlu.

Na početku ju je čašćavao skupocenim poklonima, govorio kako ga čekaju velike stvari, ogroman novac, što naravno nije bilo tačno. Kada je nesuđena zvezda počela da shvata da se njegova obećanja neće ispuniti, bilo je kasno, jer se baš zaljubila.

abronoša
foto: Kurir štampano

Već neko vreme žive zajedno, ali više nemaju novca da plaćaju kiriju, pa su se preselili kod njene majke. Ali to nije sve. Izabranica Delfina počela je da pozajmljuje skupe komade garderobe od svojih drugarica, kako niko ne bi primetio da su u finansijskoj krizi. Svakako tužno je, i zato ne verujem da će ta ljubav opstati jer kad nema keša...

Drugi trač tiče se mlade pevačice, zvaćemo je Nesnađena. Ona je odlučila da karijeru izgradi tako što će smuvati imućnog starijeg kolegu. Nakon što joj ni prva, ni druga, a ni treća pesma, koja je bila duet, nije prošla kod publike, i dalje peva za 200 evra po osrednjim lokalima, Nesnađena je odlučila da mora da nađe nekog ko će da je pogura i plati skupe pesme i spotove. Njen kolega, malo je stariji, iza sebe već ima brak i porodicu. Mislila je da će tako pogoditi u metu i da će joj se otvoriti sva vrata, ali ćorak. I dalje niko ne zna za nju kao pevačicu jer hita i dalje nema, ali zato pola grada zna da je bila konkubina oscvalog pevača, koji se time hvali na sva usta. Toliko od mene za danas. U sledećoj kolumni očekujte nove tračeve iz morskih krajeva jer sam i tamo pustila pipke. Svašta vam pripremam.

Naslovna za 18.07.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

03:52

AKO KONZUMIRATE SLADOLEDE I SOKOVE, PAZITE SE OVOGA! Stanišić otkrila sve što niste znali o mogućem KANCEROGENOM ZASLAĐIVAČU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track